Nederlandse Loterij apps Speel onze spellen online via je mobiel

Je kan de meeste van onze spellen mobiel spelen via je iPhone of Android telefoon. De spellen die een app hebben zijn: Staatsloterij, Lotto, Lucky Day, Eurojackpot, en Toto.

Staatsloterij app

Met de officiƫle app van de Staatsloterij heb je altijd je loten bij de hand. En kun je direct na de trekking zien of je een mooie prijs in de wacht hebt gesleept.

Meer informatie

Lotto app

Blijf op de hoogte met de Lotto app! Wil je weten hoe hoog Jackpot staat? De app vertelt het je! Bekijk wanneer de eerstvolgende trekking is. Gebruik de lotenchecker om je aangeschafte loten te controleren.

Meer informatie

Toto app

Speel Toto waar je maar wilt, met de Toto App! Je hebt toegang tot al jouw accountinformatie en voorspellingen. In de app voorspel je wedstrijden, selecteer je favorieten en vergelijk je wedstrijden.

Meer informatie

Eurojackpot app

Met de Eurojackpot app speel je makkelijk mee waar en wanneer het jou uitkomt. Direct kijken of je gewonnen hebt! Altijd de actuele Jackpotstand bij de hand.

Meer informatie

Lucky Day app

Ontdek de Lucky Day app en blijf op de hoogte! Met de app kan je altijd en overal Lucky Day spelen. Gebruik de lotenchecker om je aangeschafte loten te controleren.

Meer informatie