Coronavirus

Beste speler, sporter of partner van Nederlandse Loterij,

Wij zijn bij Nederlandse Loterij enorm begaan met de coronacrisis. Het raakt ons allemaal. Gezondheid is nu het allerbelangrijkst en we hopen dat iedereen deze moeilijke periode goed doorkomt.

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over de spellen van Nederlandse Loterij in deze bijzondere tijd. Waarom gaan onze trekkingen door en waarom maken we reclame?

Nederlandse Loterij

Voor een gelukkig en gezond Nederland

Nederlandse Loterij is de organisatie achter zeven bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en TOTO. Gezamenlijk staan wij voor een gelukkig en gezond Nederland. In het huidige tijdsbeeld zeker niet vanzelfsprekend en nog belangrijker dan voorheen.

Het grootste deel van de opbrengst van al onze kansspelen vloeit terug naar Nederland. Jaarlijks investeren we in de Nederlandse sport via NOC*NSF en schenken we aan 18 goede doelen die zich bezighouden met gezondheid en bewegen. Zoals het Longfonds, het KWF en de Hartstichting. Zij hebben nu meer dan ooit onze steun nodig.

Aangepaste reclame

Ondertussen proberen we onze boodschap zowel qua vorm als inhoud zo goed mogelijk aan te passen aan de huidige omstandigheden. Zo houden wij in onze reclame-uitingen rekening met de huidige regels van social distancing. En hebben we te uitbundige commercials teruggetrokken. We hopen hiermee onze spellen op de juiste manier onder de aandacht te brengen.

Onze spellen in de winkel

We werken nauw samen met onze retailpartners om voor de spelers die een lot kopen in de winkel en de medewerkers van de winkels alles zo veilig mogelijk te houden. Meer hierover lees je hier.

Bedankt, mede namens onze beneficianten, voor het meespelen met de spellen van Nederlandse loterij.

Niels Onkenhout
CEO Nederlandse Loterij