Nederlandse Loterij pand met vlaggen

Maatregelen coronavirus

 logo's nederlandse loterij

Beste speler,

Wij zijn bij Nederlandse Loterij enorm begaan met de coronacrisis. Het raakt ons allemaal. Gezondheid is nu het allerbelangrijkst en we hopen dat iedereen deze moeilijke periode goed doorkomt.

In lijn met de maatregelen rondom het coronavirus zoals gesteld door het RIVM, willen we je informeren hoe we de gezondheid van onze klanten én medewerkers willen waarborgen wanneer je meespeelt met onze spellen.

Speel je mee in de winkel?

Onze spellen zijn te koop in ruim 4000 winkels in Food, Tabak&Gemak, Boek en vele andere branches. We vinden het leuk als je mee blijft spelen met onze spellen. Lees hieronder belangrijke informatie en maatregelen:

  • Betaal zoveel mogelijk contactloos, dus met je pin of je telefoon.

  • Benieuwd of en hoeveel je gewonnen hebt? Leg jouw deelnamebewijs op de balie in plaats van het te overhandigen aan de medewerker. Zo vindt er geen direct contact plaats.

  • Heb je op je telefoon al ingesteld wat je wilt spelen met TOTO? Afhankelijk van het beleid van de winkel zal de medewerker je telefoon aannemen (handschoenen) of zal de medewerker je uitleggen hoe je zelf je telefoon onder de scanner kunt houden, zodat je je weddenschap kunt plaatsen.

  • Door het beperkte aanbod van TOTO zullen er geen programmaboekjes gedrukt worden. Voor een up-to-date overzicht van het aanbod om in de winkel te spelen verwijzen wij je graag naar TOTO.nl of de TOTO app.

  • Door de genomen maatregelen kan het zijn dat sommige winkels hun openingstijden aanpassen. Meer informatie hierover vind je via de websites van de betreffende winkels.

  • Kun of wil je niet naar een winkel toe, maar wel mee (blijven) spelen met onze spellen? Meespelen kan ook online via nederlandseloterij.nl.

Heb je een grote prijs gewonnen en ben je benieuwd hoe je deze nu ontvangt?

Om te beginnen: gefeliciteerd! Alle informatie over het ontvangen van jouw prijs vind je hier.

De maatregelen rondom het coronavirus treffen ons allemaal, laten we met elkaar het beste ervan maken. Let goed op jezelf en op elkaar.

Met vriendelijke groet,

Nederlandse Loterij