Uitleg over het ontvangen van e-mail berichten van Nederlandse Loterij

Je kunt je e-mail voorkeuren zelf beheren in je Nederlandse Loterij account. Je kunt ervoor kiezen om alle e-mails te ontvangen, of alleen bepaalde e-mails voor de merken van jouw voorkeur.

Bij registratie, activatie, of bij de eerste keer inloggen krijg je de optie om je e-mail voorkeur aan te geven. Door het aanvinken van de e-mailvoorkeuren box geef je toestemming voor het ontvangen van e-mail van alle kansspelen van Nederlandse Loterij. Dit betreft Staatsloterij, Lotto en Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. Ook geef je toestemming voor kansspelen die wij in de toekomst zullen aanbieden zoals online kansspelen. Wij kunnen je ook aanbiedingen doen die precies aansluiten bij je interesses (profiling). Indien je alleen e-mail wilt ontvangen van bepaalde kansspelen, ga dan naar je Nederlandse Loterij account, klik op Profiel en geef daar aan welke informatie je van de diverse kansspelen wilt ontvangen.

Nederlandse Loterij kan jouw e-mailadres tevens gebruiken om aan jou of anderen gepersonaliseerde advertenties te tonen via social media-platforms. Dit zijn advertenties die zijn afgestemd op jouw persoonlijke interesses. Zo kan Nederlandse Loterij met behulp van Facebook Audiences gepersonaliseerde advertenties tonen aan jou of aan andere gebruikers van Facebook. Hiertoe kan jouw e-mailadres verstuurd worden aan het desbetreffende social media platform. Dit gebeurt alleen als je toestemming hebt gegeven voor het gebruik van jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden. Om jouw privacy optimaal te waarborgen versturen we je e-mailadres alleen in versleutelde vorm. ​