Uitleg over het ontvangen van e-mailberichten

Wij houden je graag op de hoogte van relevante aanbiedingen van onze spellen. Om die reden vragen wij onder andere bij registratie van een nieuw Nederlandse Loterij account, het aangaan van een abonnement of aankoop van 1 of meerdere loten of wij je relevante aanbiedingen mogen toesturen.

Wat kun je verwachten als de checkbox aangekruist staat?

1. E-mailberichten met het laatste nieuws, acties, aanbiedingen en andere informatie van het spel en soortgelijke spellen van dezelfde aanbieder, waarvoor jij jouw voorkeur hebt aangegeven..

Soortgelijke spellen:

  • Als je de checkbox voor acties van Staatloterij of Miljoenenspel aangekruist staat, dan kan je van deze spellen aanbiedingen ontvangen:
    Staatsloterij B.V.
  • Als je de checkbox voor acties van Lotto, Eurojackpot, Lucky Day of Krasloten aangekruist staat, dan kan je van deze spellen aanbiedingen ontvangen:
    Lotto B.V.
  • Wil je maar van één spel aanbiedingen ontvangen? Pas het aan in je account:
    Naar jouw communicatievoorkeuren.

2. Aanbiedingen die precies aansluiten bij je interesses.
Hierbij maken wij gebruik van jouw klantprofiel (profiling). Het klantenprofiel is gebaseerd op gegevens die wij van jou hebben zoals gebruik van onze websites, je deelname aan onze kansspelen en andere informatie die wij op basis van contact met je verkrijgen.

3. Wij gebruiken je e-mailadres om aan jou of anderen gepersonaliseerde advertenties te tonen via social media-platforms.
De advertenties zijn afgestemd op jouw persoonlijke interesses. Zo kan Nederlandse Loterij bijvoorbeeld met behulp van Facebook Audiences gepersonaliseerde advertenties tonen aan jou of aan andere gebruikers van Facebook. Hiertoe kan jouw e-mailadres verstuurd worden aan het desbetreffende social media platform. Om jouw privacy optimaal te waarborgen versturen we je e-mailadres alleen in versleutelde vorm.

Jij hebt de controle over jouw communicatievoorkeuren. In jouw online Nederlandse Loterij account kun je ten alle tijden jouw e-mail communicatievoorkeuren aanpassen per spel. Zo kun je je eenvoudig aan- en afmelden voor relevante aanbiedingen per e-mail van onze andere spellen. Houd er rekening mee dat indien je ervoor kiest om geen relevante aanbiedingen te willen ontvangen, je daarmee als abonnee ook niet geïnformeerd zal worden over speciale abonnee acties.

Naar jouw communicatie voorkeuren.

Meer informatie over hoe wij jouw gegevens gebruiken, vind je terug in ons privacy statement.