Uitleg over het ontvangen van e-mail berichten van Staatsloterij

Indien je toestemming geeft door het hokje ‘ ik wil relevante aanbiedingen per e-mail van Staatsloterij’ aan te kruisen kun je van de spellen van Staatsloterij BV per e-mail ontvangen.

Kansspelen van Nederlandse Loterij
Nederlandse Loterij is de naam achter bekende kansspelen:

  • Staatsloterij en Miljoenenspel van Staatsloterij B.V.
  • Lotto, Eurojackpot, Lucky Day en Krasloten van Lotto B.V.

Met dit vinkje zetten wij dus alleen jouw voorkeur voor Staatsloterij en Miljoenenspel aan.

Aanpassen van mijn contactvoorkeuren in mijn Nederlandse Loterij account
Bij registratie, activatie, of bij de eerste keer inloggen van jouw Nederlandse Loterij account kan je aangeven of en voor welke spellen je per e-mail aanbiedingen wenst te ontvangen. Dit kan je achteraf altijd wijzigen. De contact voorkeuren kun je zelf beheren in de Mijn Omgeving van je Nederlandse Loterij account. Onder Contact voorkeuren kan je per spel aangeven dat je geen commerciël e-mail meer wilt ontvangen.

Relevante aanbiedingen
Jouw gegevens kunnen worden gebruikt om een klantprofiel te creëren (profiling). Het klantenprofiel is gebaseerd op gegevens die wij van jou hebben zoals gebruik van onze websites, je deelname aan onze kansspelen en andere informatie die wij op basis van contact met je verkrijgen.

Op basis van deze gegevens kunnen wij je persoonlijke, relevante aanbiedingen doen.

Wil je niet dat wij een klantprofiel creëren met jouw gegevens?
Geef dan in de Mijn Omgeving van je Nederlandse Loterij account onder Contact voorkeuren aan dat je voor alle spellen geen commerciële berichten per e-mail wilt ontvangen.

Social media platforms
Nederlandse Loterij kan jouw e-mailadres gebruiken om aan jou gepersonaliseerde advertenties te tonen via social media platforms. Dit zijn advertenties die zijn afgestemd op jouw persoonlijke interesses. Zo kan Nederlandse Loterij met behulp van Facebook Audiences gepersonaliseerde advertenties tonen aan jou of aan andere gebruikers van Facebook. Hiertoe kan jouw e-mailadres verstuurd worden aan het desbetreffende social media platform. Om jouw privacy optimaal te waarborgen versturen we je e-mailadres alleen in versleutelde vorm.

Dit gebeurt alleen als je toestemming hebt gegeven voor het ontvangen van relevante aanbiedingen per e-mail en daarmee het gebruik van je e-mailadres voor commerciële doeleinden. Heb je bezwaar tegen het versturen van je e-mailadres naar social media platform, pas dan je voorkeuren aan in Mijn Omgeving van je Nederlandse Loterij onder Contact Voorkeuren of neem contact op met onze Klantenservice.