Kiran Badloe

Met en tegen de wereldtop trainen voor de Olympische Spelen

Mede door de steun van Nederlandse Loterij traint Kiran Badloe met grootse concurrenten voor de Olympische Spelen.

Publicatie: 2 maart 2020

Kiran Badloe heeft in aanloop naar de Spelen van Tokio al een streepje voor op zijn concurrentie… In voorbereiding op het afgelopen WK Windsurfen (25 t/m 29 februari) heeft Kiran Badloe samen met zijn surfvriend en grootste rivaal Dorian van Rijsselberghe al kunnen kennismaken met veel tegenstanders.

Met steun van Nederlandse Loterij konden de beste twee windsurfers van Nederland de concurrentie van over de hele wereld uitnodigen om samen te trainen. Het dagelijks trainen met en tegen de wereldtop heeft er mede voor gezorgd dat Kiran Badloe het felbegeerde ticket voor de Olympische Spelen 2020 heeft weten te bemachtigen.

Op weg naar een Olympische medaille
Nederland heeft maar één plek op de Olympische Spelen. Dorian van Rijsselberghe heeft na de gemiste kwalificatie voor de Spelen een punt achter zijn windsurfcarrière gezet. Wel is Dorian van plan om zijn vriend Badloe bij te staan in zijn jacht op olympisch goud, zodat hij in Tokio het maximale eruit kan halen. Dankzij de steun van Nederlandse Loterij kunnen wij zorgen voor optimale trainingsomstandigheden op weg naar een Olympische medaille voor Kiran Badloe!

Spelers van Nederlandse Loterij bedankt!

Arno van Gerven, directeur Watersportverbond

Wist je dat...

Jij als speler van een spel van Nederlandse Loterij ons helpt om Nederland gelukkig, gezond en sportief te maken?

We zijn trots dat we door jouw deelname ruim €173,1 miljoen kunnen afdragen aan de Nederlandse samenleving, sport en achttien goede doelen.