ek wielrennen 2019 alkmaar

Wekelijks fietsrondje eindigt in verrassende eindsprint

Het Oranje Peloton zoekt échte wielerfans

Publicatie: 5 augustus 2019

Bram geeft tickets weg voor het EK Wielrennen. Maar deze wielerfans krijgen ze niet zo maar...

Om een ploegje fietsvrienden een duwtje in de rug te geven, gaat Bram Tankink ze verrassen met speciale tickets voor het EK wielrennen. Dat doet hij omdat ze al jaren in weer en wind elke zondagochtend trouw hun parcours rijden. Ze krijgen de verrassing aan de finish van één van hun favoriete fietsroutes – de klim naar het fameuze Kopje van Bloemendaal. Maar de manier waarop ze die verrassing krijgen is misschien nog wel verrassender dan de verrassing zelf…

EK Wielrennen in Alkmaar
Van 7 t/m 11 augustus 2019 vindt in Alkmaar het EK Wielrennen plaats. Een bijzonder evenement, helemaal voor veel Nederlandse wielrenfans en amateur-renners. Iedereen die regelmatig strak in het lycra op z’n racefiets stapt heeft wel een persoonlijke held in het peloton. En nu krijg je in eigen land de kans om je favorieten in actie te zien.

Kans maken op VIP-tickets EK Wielrennen
Ben je ook wielrenfanaat en wil je ook naar het EK? Kijk snel op onze socials, los de puzzel op en maak zelf kans op twee VIP-tickets voor het EK wielrennen op 11 augustus a.s. in Alkmaar.

Oranje Peloton
Nederlandse Loterij is onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse sport en samenleving en wil Nederlanders de kans bieden om samen sport te beleven. Het Oranje Peloton brengt mensen letterlijk in beweging. Samen sporten, supporten en juichen bij succes! Het Oranje Peloton is er bij toertochten, sportevents van goede doelen en wedstrijden en toernooien van Oranje selecties.

Aanvoerder Bram Tankink (ex-profwielrenner o.a. Lotto-Jumbo) van het Oranje Peloton helpt Nederlanders hun sport-droom te verwezenlijken. In zijn carrière als profwielrenner vond hij de fans altijd te gek. Zij hielpen hem altijd om nog dieper te kunnen gaan en nu wil hij iets terug doen.

Wil je meer acties van Bram Tankink zien? Lees Oranje Peloton met Bram

oranje peloton ek wielrennen alkmaar