De genomineerden van De Nederlandse Loterij in Beweging Prijs

De jury heeft velen mooie aanmeldingen gehad, maar dit zijn de vier genomineerden. Zij maken kans op de cheque van €50.000, waarmee zij hun initiatief een enorme enorme boost kunnen geven. Daarnaast krijgt de winnaar het bronzen Nederlandse Loterij in Beweging beeld. Op 9 mei maakt de jury bekend wie er met deze prijs naar huis gaat.

Smartpool

Slimmer worden door poolbiljart

Wiskunde leren door pool te spelen! Welke leerling wil dat niet. Smartpool van Koninklijke Nederlandse Biljart Bond wil kinderen kennis te laten maken met poolbiljart en gelijktijdig de bètavakken populairder maken.

ZekerBewegen

Senioren krijgen weer meer bewegingsvrijheid

ZekerBewegen van Judobond Nederland zet zich in voor het verbeteren van de bewegingsvrijheid van senioren. Dit helpt hun om weer op te fiets te stappen en te wandelen zonder de angst om te vallen.

JUMP

Sporten zonder beperkingen

Geen moeite meer met je beperking en weer lekker kunnen sporten. Dat is de droom van JUMP. JUMP werkt aan een beenprothese waarbij gebruikers meerdere voeten krijgen die ze zelf kunnen verwisselen.

Surf Project

Golfsurfen met down, autisme of ADHD

Stoere surfers vergeten even alles om hun heen. Het Surf Project laat kinderen van 8 tot 18 jaar met het syndroom van Down, autisme en ADHD onder professionele begeleiding kennismaken met golfsurfen.

Wil je meer weten over de Nederlandse Loterij in Beweging Prijs? Ga terug naar de hoofdpagina.

Terug naar de hoofdpagina