Oranje Peloton WK Yorkshire

Unieke fietstrip naar het WK Wielrennen in Yorkshire

Maak kans op 2 kaarten bij Oranje Peloton

Publicatie: 20 augustus 2019

Ben jij een wielerfan? Heb je een racefiets en houd je wel van een tochtje? Meld je vóór 5 september aan en maak kans op kaarten voor het WK Wielrennen in Yorkshire.

Het Oranje Peloton organiseert een unieke fietstrip van 27 september tot en met 30 september naar het WK Wielrennen in Yorkshire en jij kunt erbij zijn. Je leest het goed: je gaat op de fiets naar Engeland én bent daar aanwezig bij het WK wielrennen 2019. Samen met fanatieke fietsfans en ex-profs zoals Leontien van Moorsel en Bram Tankink fiets je naar Rotterdam om op de boot te stappen naar Hull, Engeland. Vanaf daar fiets je verder naar Yorkshire en ben je aanwezig bij het WK Wielrennen. Alles wordt voor je geregeld, behalve je fiets.

Wat houdt de prijs precies in?

  • Prijswinnaar wint 2 plekken voor de Oranje Peloton reis naar het WK Wielrennen in Yorkshire, Engeland.
  • Winnaars moeten zelf voorzien in wielrenfiets en veilige uitrusting (helm, schoenen, handschoenen etc.)
  • Om mee te kunnen doen, moet je minimaal 18 jaar zijn en in het bezit zijn van een geldig Identiteitsbewijs/paspoort om naar Engeland te kunnen reizen.

De Oranje Peloton reis naar het WK Wielrennen:

  • Vrijdag 27 september: verzamelen in de omgeving van Schiphol (exacte locatie volgt) om gezamenlijk naar de Europoort te fietsen. Daarna volgt de overtocht met de P&O Ferry van Europoort naar Hull, inclusief diner en overnachting op basis van een twee persoonskamer;
  • Zaterdag 28 september: ontbijt, gezamenlijk fietsen naar Harrogate (Yorkshire), inclusief fietsbegeleiding en lunch, aanmoedigen van het WK Vrouwen, diner in Harrogate, overnachting op basis van één twee persoonskamer in een 3 sterren hotel;
  • Zondag 29 september: Ontbijt, een actief dagprogramma en supporten bij het WK + lunch. Overtocht met de P&O Ferry van Hull naar Europoort, inclusief diner en overnachting op basis van één twee persoonskamer;
  • Maandag 30 september: Ontbijt op de Ferry, aankomst om 08:30 bij Europoort. Er wordt transport geregeld naar Schiphol parking.

Lees de actievoorwaarden

Oranje Peloton
Nederlandse Loterij is onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse sport en samenleving en wil Nederlanders de kans bieden om samen sport te beleven. Het Oranje Peloton brengt mensen letterlijk in beweging. Samen sporten, supporten en juichen bij succes! Het Oranje Peloton is er bij toertochten, sportevents van goede doelen en wedstrijden en toernooien van Oranje selecties.

Bekijk meer acties van het Oranje Peloton »