Augustus fietsmaand voor KWF

KWF Thuismarathon

Het Oranje Peloton van Nederlandse Loterij komt in actie op de fiets

Augustus fietsmaand voor KWF.

Publicatie: 30 juli 2020

Nederlandse Loterij is supporter van de KWF Thuismarathon. Nederlandse Loterij gaat voor een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Dit doen wij via onze jaarlijkse afdracht aan de Nederlandse sport en 18 goede doelen, waaronder aan het KWF.

Maar ook losse initiatieven die bijdragen aan onze missie omarmen wij. Daarom ondersteunen we dit geweldige initiatief. Dit doen we door alle deelnemers toe te juichen én iedereen op te roepen ook in actie te komen in de augustus fietsmaand samen met onze aanvoerders van het Oranje Peloton; Bram Tankink, Bas Tietema, Femke Heemskerk en de Nederlandse Loterij Baanselectie.

Het Oranje Peloton – een beweging van Nederlandse Loterij – die staat voor samen sporten en supporten stapt massaal op de fiets in de augustus fietsmaand. Samen willen we een zo groot mogelijk team vormen en gezamenlijk donaties ophalen voor het KWF voor kankeronderzoek. In augustus kan iedereen op zijn eigen moment en locatie kilometers maken op de fiets voor de KWF Thuismarathon door zich aan te sluiten bij het Oranje Peloton via de actiepagina.

Het Oranje Peloton en onze aanvoerders roepen heel Nederland op om zich bij ons aan te sluiten, fiets jij ook mee of support jij het Oranje Peloton team? Samen sterk!

Support het Oranje Peloton Team!

Winactie Oranje Peloton wielershirts
Win voor jou en je wielervrienden een Oranje Peloton wielershirt! Tag vier wielervrienden en laat weten waarom júllie moeten winnen. Bekijk hier de actievoorwaarden.