KWF Thuismarathon

KWF Thuismarathon

Het Oranje Peloton van Nederlandse Loterij komt in actie tijdens de KWF Thuismarathon.

Nederlandse Loterij is supporter van de KWF Thuismarathon.

Publicatie: 19 mei 2020

Nederlandse Loterij is supporter van de KWF Thuismarathon. Nederlandse Loterij gaat voor een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Dit doen wij via onze jaarlijkse afdracht aan de Nederlandse sport en 18 goede doelen, waaronder aan het KWF.

Maar ook losse initiatieven die bijdragen aan onze missie omarmen wij. Daarom ondersteunen we dit geweldige initiatief. Dit doen we door alle deelnemers toe te juichen en de aandacht te geven die ze verdienen.

Maar we komen ook zelf in actie met het Oranje Peloton – een beweging van Nederlandse Loterij – die staat voor samen sporten en supporten. Samen willen we een zo groot mogelijk team vormen en gezamenlijk donaties ophalen voor het KWF. Op 30 mei komen wij gezamenlijk, ieder teamlid vanuit zijn of haar eigen thuislocatie, in beweging tijdens onze actiedag van de KWF Thuismarathon.

Het Oranje Peloton en ons ambassadeursteam roepen heel Nederland op om zich bij ons aan te sluiten, loop jij ook mee of support jij het Oranje Peloton team? Samen sterk!

Support het Oranje Peloton Team!