nadine visser nlo ambassadrice

Hordeloopster Nadine Visser nieuwe ambassadrice Nederlandse Loterij!

Fotografie/Video: Nederlandse Loterij Publicatie: 18 juni 2019

Zondag 16 juni vond de internationale atletiekwedstrijd FBK Games plaatst in Hengelo. Samen met ons Oranje Peloton waren we aanwezig op onze eigen tribune om onze kersverse ambassadrice Nadine Visser aan te moedigen.

Vanaf de Oranje Peloton tribune werd Nadine luidkeels toegejuicht. De fans waren door Nederlandse Loterij uitgedost met verschillende oranje aanmoedigingsitems en een speciaal spandoek voor Nadine en de andere deelnemende TeamNL sporters. Voor Nadine was dit extra speciaal, want 50 fans van haar atletiekvereniging SAV Grootebroek waren met de TeamNL bus afgereisd naar Hengelo om haar te supporten. Na afloop maakte Nadine nog een selfie met het Oranje Peloton.

Uiteindelijk pakte Nadine de bronzen medaille op de 100 meter horden, met een persoonlijk record van 11.43 sec. De 550 fans, inclusief de superfans van SAV Grootebroek, zijn trots op je Nadine!

Nederlandse Loterij Oranje Peloton
Oranje is de kleur van verbroedering. Het laat ons samen juichen, maakt ons gemeenschappelijk trots en is de kleur die ons onderscheidt van de rest van de wereld. Afgelopen april, tijdens de Amstel Gold Race, werd het Oranje Peloton geïntroduceerd. Een beweging van Nederlandse Loterij op het gebied van sport en bewegen, iets waar Nederlandse Loterij onlosmakelijk mee verbonden is.
Het Oranje Peloton wil Nederlanders de kans bieden om samen sport te beleven. Samen bewegen, supporten en juichen bij succes! Het Oranje Peloton is er bij toertochten, sportevents van goede doelen en wedstrijden en toernooien van Oranjeselecties. Hiermee bekrachtigen we onze belofte: Waar heel Nederland wint!

Wist je dat...

jij ons helpt om Nederland gezond en gelukkig te maken?

Door mee te spelen met de spellen van Nederlandse Loterij, kunnen we €46.400.000 afdragen aan NOC*NSF en 77 sportbonden.