Bram Tankink
Terug

Oranje Peloton met Bram

Als aanvoerder van het Oranje Peloton brengt Bram Tankink Nederlanders letterlijk in beweging. Hij verrast mensen die er echt voor gaan. Hij staat klaar met je allertrouwste supporters: familie, vrienden, degenen je altijd aanmoedigen hoe groot of hoe klein de droom is.

Wielerfans helpen elkaar om het ultieme doel te behalen

Bram op zoek échte superfans

In deze videoserie gaat Bram Tankink binnen de wielersport op zoek naar bijzondere, inspirerende en emotionele verhalen. Tijdens prachtige wielerevents als de Tour de France, Ride for the Roses of het WK in Yorkshire zorgt hij ervoor dat de supporters ├ęchte superfans worden! Samen helpen zij Nederlanders, van top sporters tot recreanten om het ultieme doel te behalen.

Bekijk hieronder de video's van Bram en het Oranje Peloton.

Een powerontbijt voor Chantal Blaak

Jetze Plat geeft fietsles

Wielerfans naar EK Wielrennen in Alkmaar

BMX-zusjes Laura en Merel Smulders verrast door Bram

Droomverassing voor Jacco Hilbers

Droomdebuut van wielertalent Yonna van Dam

Wereldkampioen helpt Tom de berg op

banner oranje peloton

Oranje Peloton

Nederlandse Loterij is onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse sport en samenleving en wil Nederlanders de kans bieden om samen sport te beleven. Het Oranje Peloton staat voor samen sporten, supporten en juichen bij succes! Het Oranje Peloton is er bij toertochten, sportevents van goede doelen en wedstrijden en toernooien van Oranje selecties.

Meer over het Oranje Peloton

Bram maakt van jou een superfan!

Bram Tankink was tot afgelopen jaar profwielrenner. De fans langs de weg vond hij altijd te gek. Ze hielpen hem altijd om nog dieper te kunnen gaan. Daarom gaat hij nu jullie, de fans, helpen!

Dus wil je Nederlandse profs als Tom, Annemiek of Dylan steunen of je pa, beste vriend of zus tijdens een wielerevent op een bijzondere manier verassen? Bram maakt van jou een superfan! Je mag hem alles vragen, niets is te gek, hij regelt het! Stuur je vraag naar: sport@nederlandseloterij.nl