Oranje Peloton fietst virtuele Amstel Gold Race samen voor het Longfonds

Fiets jij ook mee tijdens de virtuele Amstel Gold Race?

Op zondag 19 april fietst het Oranje Peloton van Nederlandse Loterij mee tijdens de eerste virtuele Amstel Gold Race.

Publicatie: 17 april 2020

Nederlandse Loterij is hoofdsponsor van het Nederlands wielrennen en al jaren trotse partner van de Amstel Gold Race. Op zondag 19 april fietst het Oranje Peloton van Nederlandse Loterij mee tijdens de eerste virtuele Amstel Gold Race. Want ook al kunnen we op dit moment niet fysiek samen sporten op locatie, we kunnen wel alsnog samen in beweging komen!

Een parcours van 24 kilometer wat onderdeel is van de officiële Amstel Gold Race wordt virtueel afgelegd, door alle deelnemers thuis op hun eigen hometrainer. Door mee te fietsen supporten het Oranje Peloton en Nederlandse Loterij het Longfonds, beneficiant van Nederlandse Loterij. Fiets en support jij ook mee? Ga snel naar de actiepagina van het Longfonds! Kijk je liever naar de fietsers, maar wil je wel graag aanmoedigen middels een donatie, dat kan uiteraard ook. Samen staan we sterk!

Oranje Peloton van Nederlandse Loterij steunt het Longfonds!
Het Longfonds staat klaar voor 1,2 miljoen longpatiënten in Nederland die zich in deze tijd extra kwetsbaar voelen.

Ze bieden actuele informatie, advies en een luisterend oor. Ook helpen ze mensen die door het coronavirus blijvende longschade oplopen. En jagen ze medische doorbraken aan om beschadigde longen te herstellen.

Dit kan het Longfonds niet alleen. Daarom steunt het Oranje Peloton van Nederlandse Loterij het Longfonds en zijn we blij met iedereen die ons hierbij helpt.

Amstel Gold Race