oranjepeloton bram amstel gold

Wereldkampioen helpt Tom de berg op

Bram Tankink en het Oranje Peloton moedigen Tom aan tijdens de Amstel Gold Race

Gepubliceerd op: 22 april 2019
Foto:

Wielerfan Tom rijdt samen met zijn maten de Amstel Gold Race. Er is alleen één probleem… die steile Keutenberg. Het Oranje Peloton steunt hem en geeft hem dat extra duwtje in de rug.

Als aanvoerder van het Oranje Peloton brengt Bram Tankink Nederlanders letterlijk in beweging en verrast de mensen die er echt voor durven te gaan. Tijdens de zwaarste beproeving van de Amstel Gold Race, de steile Keutenberg, geven Bram Tankink en Jeffrey Hoogland nietsvermoedende renner Tom een duwtje in de rug.

Bram maakt van jou een superfan!
Bram Tankink was tot afgelopen jaar profwielrenner. De fans langs de weg vond hij altijd te gek. Ze hielpen hem altijd om nog dieper te kunnen gaan. Daarom gaat hij nu jullie, de fans, helpen!

Dus wil je Nederlandse profs als Tom, Annemiek of Dylan steunen of je pa, beste vriend of zus tijdens een wielerevent op een bijzondere manier verassen? Bram maakt van jou een superfan! Je mag hem alles vragen, niets is te gek, hij regelt het! Stuur je vraag naar: sport@nederlandseloterij.nl

Wil je zien hoe Bram meer Nederlanders helpt hun sport-droom te verwezenlijken? Lees Oranje Peloton met Bram

Oranje Peloton
Het Oranje Peloton is een beweging van Nederlandse Loterij op het gebied van sport en bewegen. Nederlandse Loterij is onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse sport en samenleving en wil Nederlanders de kans bieden om samen sport te beleven. Het Oranje Peloton brengt mensen letterlijk in beweging. Samen sporten, supporten en juichen bij succes! Het Oranje Peloton is er bij toertochten, sportevents van goede doelen en wedstrijden en toernooien van Oranje selecties. Het Oranje Peloton brengt Nederlanders dus letterlijk in beweging.