Logo Krasloten

Terug naar newsroom Hoofdprijs van 150.000 euro netto gekrast in Den Haag

Rijswijk,

en van de twee hoofdprijzen van 150.000 euro netto uit de Krasloten-serie Platina is gekrast. De gelukkige winnaar kocht het winnende Kraslot bij Het Prijspaleis in Den Haag. In de prijzenpot van Kraslot Platina zit nu nog 1 hoofdprijs van 150.000 euro netto, naast de nog vele andere grote en kleinere prijzen.

Prijswinnaarbegeleider Karen van Schie: “De prijswinnaar wordt bij ons uitgenodigd op kantoor voor advies en begeleiding. We wensen hem of haar ontzettend veel geluk met dit mooie, netto geldbedrag. Een mooie afsluiter van de zomervakantie.”

Anonimiteit winnaars
Nederlandse Loterij, waar Krasloten onderdeel van is, stelt het belang van winnaars voorop en zal daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend maken.

Over Krasloten
Krasloten is een spel van Nederlandse Loterij. Nederlandse Loterij is de naam achter 7 bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. Onze missie is bijdragen aan een gelukkiger, gezonder en sportiever Nederland. Samen laten wij heel veel mensen winnen en niet alleen met miljoenen aan prijzengeld. Nederlandse Loterij heeft geen winstoogmerk. Jaarlijks investeert Nederlandse Loterij een groot deel van haar opbrengst in de Nederlandse sport via NOC*NSF, in 18 goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging en in de Nederlandse samenleving, via het ministerie van Financiën.