Terug

Nederlandse Loterij zakelijk

Ben je op zoek naar een manier om je product of bedrijf te promoten? Wil je trouwe klanten belonen? Of ben je op zoek naar een geschikt relatiegeschenk? Nederlandse Loterij helpt je graag bij het realiseren van je doelen.

Wat kan Nederlandse Loterij voor jou betekenen?

Neem contact met ons op

Email: zakelijkemarkt@nederlandseloterij.nl
Telefoon: 070 321 66 00

Waarom Nederlandse Loterij

Een veelzijdige business partner

Als zakelijke partner kun je gebruikmaken van onze naamsbekendheid en belevingswaarde om zakelijke doelstellingen te behalen. Nederlandse Loterij is de naam achter zeven bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en TOTO. Met zo'n diversiteit aan spellen, is er altijd een spel dat bij je bedrijf past.

Via verschillende mogelijkheden kunnen onze spellen ingezet worden:

Incentive: behaal zakelijke doelstellingen
Premium: breng bedrijf of product onder de aandacht
Loyalty: binding en beloning van klanten
Relatiegeschenk: een mooi cadeau voor relaties of werknemers

Incentive

Behaal zakelijke doelstellingen

Wil je een hogere omzet of een toename van het klantenbestand? Maak van een incentive een succes met behulp van de bekendheid en de hoge belevingswaarde van de spellen van de Nederlandse Loterij. We vertalen het merk door naar aansprekende communicatie die past bij jouw incentive. Kruidvat / Procter & Gamble en Aktiesport organiseren regelmatig acties waarbij een gratis Staatslot krijgt bij aankoop van hun producten.

Loyalty

Bind en beloon klanten

De producten van Nederlandse Loterij kun je ook inzetten in een loyaliteitsprogramma of spaarprogramma. Met onze producten zoals bijvoorbeeld een Staatslot kun je klanten binden aan je bedrijf of trouwe klanten belonen. T-Mobile en Heineken hebben eerder een programma met ons opgezet en hebben een Staatslot ingezet in hun loyaliteitsprogramma's.

Premium

Breng je product onder de aandacht

Met een Staatslot als premium breng je jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht van je klanten. Je kunt bijvoorbeeld traffic genereren naar jouw winkel door een Staatslot weg te geven aan bezoekers van jouw zaak. Of beloon je klant met een Staatslot voor het afsluiten van een abonnement of afname van een product. Bij het afsluiten van een krantenabonnement via de Persgroep ontvangt de klant momenteel een gratis Staatslot.

Relatiegeschenk

Een blijk van waardering

Een Staatslot is een mooi cadeau om aan relaties te schenken of je waardering voor werknemers mee te tonen. Naast de 12 reguliere trekkingen op iedere 10e van de maand heeft de Staatsloterij jaarlijks meerdere speciale eventtrekkingen: de Koningsdagloterij, de Oudejaarsloterij, de 1 juli trekking en de 1 oktober trekking. Staatsloten voor deze speciale trekkingen doen het ook goed als relatiegeschenk.