Own die kroon met TOTO en maak kans op 50.000 euro

Own die kroon met TOTO en maak kans op 50.000 euro

Met onze nieuwe vette TOTO actie kun je misschien zelf kans maken op die te gekke TOTO kroon én 50.000 euro! Hoe? Gewoon door in te zetten tussen 11 maart en 5 mei. Wel minstens 5 euro per weddenschap inleggen en je weddenschap moet ook winnend zijn. Word een koning, 50K beloning! ✨

Bekijk de actievoorwaarden

Meedoen?

Laat ons eerst even weten wat voor speler je bent:

Ik speel in de winkel

Ik speel in de winkel

Heb je een weddenschap in de winkel gespeeld en daarbij een actiecode ontvangen? Meld je dan hieronder aan en doe mee met de actie.

Vul unieke code in
Ik ben een online speler

Ik ben een online speler

Heb je al een account bij ons? Klik dan op onderstaande button om je aan te melden voor deze actie en speel automatisch mee.

Ik doe mee!
Ik ben een nieuwe speler

Ik ben een nieuwe speler

Wil je graag mee doen maar heb je nog geen account bij ons? Creëer er dan eentje, plaats een weddenschap en doe mee met de actie.

Maak een account aan
Pacjan, Flappy Koning & Doodle Boskamp

Pacjan, Flappy Koning & Doodle Boskamp

Wie kent ze niet? Die heerlijke games; Pacman, Flappy Bird en Doodle Jump. Wij hebben hier nu onze eigen Koning Toto variant op gemaakt. Laat Jan Boskamp zoveel mogelijk kroontjes eten, maar het gevaar ligt op de loer met spook Donnie. Of vlieg met de bal tussen de krijtlijnen door en kom zover mogelijk. Nog niet uitgespeeld? Laat Jan Boskamp dan springen als nooit tevoren in het exclusieve Doodle Boskamp.

Speel nu Pacjan of Flappy Koning!

Binnenkort volgt Doodle Boskamp!

Koning TOTO lens en gifjes

Koning TOTO lens en gifjes

Wie wil zich er nou niet voor even Koning Toto wanen? Dat kan nu met onze Koning Toto lens op Instagram! Gebruik daarnaast op Instagram ook de Jan Boskamp en Koning Toto Donnie gifjes. Deze vind je door een Instagram Story te maken, op het GIF-icoon te klikken en te zoeken op 'Koning Toto'.

Ontgrendel de Koning Toto lens

Veel gestelde vragen