Sven Kramer
Terug

Sven Kramer, ambassadeur Nederlandse Loterij

Sport: Langebaanschaatsen
Sven Kramer is de meest succesvolle Nederlandse man op de Olympische Spelen. Hij won vier keer goud, twee maal zilver en drie maal brons.

Sven Kramer versterkte in 2021 het team van sportambassadeurs van Nederlandse Loterij. Door de samenwerking met de viervoudig Olympisch Kampioen bekrachtigt Nederlandse Loterij haar rol als partner van schaatsend Nederland en medehoofdsponsor van de KNSB.

Samenwerking

Nederlandse Loterij is enorm trots op de samenwerking. “Binnen de rijke historie van het langebaanschaatsen is Sven de onbetwiste nummer één. Als partner van TeamNL zijn we natuurlijk al jarenlang betrokken bij de Olympische Spelen en hebben we al veel kunnen genieten van zijn prestaties. Hij is een groot sportman met een ongekende winnaarsmentaliteit, waar wij als kansspelorganisatie groot fan van zijn”, aldus Judith Keizer, sponsormanager van Nederlandse Loterij. Sven zal als ambassadeur worden ingezet in campagnes en merkactivaties om de belofte dat Nederlandse Loterij er is voor sport & maatschappij te onderstrepen.

Ook Sven is verheugd met Nederlandse Loterij als nieuwe partner. “Toen Lotto, één van de zeven spelmerken van Nederlandse Loterij, partner was van de schaatsploeg heb ik al veel met hen samengewerkt en heb ik Nederlandse Loterij leren kennen als een betrokken partner met een echt hart voor de sport. Ik kijk uit naar de samenwerking”, aldus Sven Kramer.