Winnaar Nederlandse Loterij in Beweging Prijs 2021
Terug

Winnaar Nederlandse Loterij in Beweging Prijs 2021

Op 11 mei 2021 maakte de jury bekend wie de winnaar is van de Nederlandse Loterij in Beweging Prijs 2021. Zij hebben gekozen voor het initiatief Onbeperkte Evenementen van Stichting Sandy Moves. Onbeperkte Evenementen organiseert evenementen voor mensen met een chronische aandoening of beperking.

Sandy Krijnen is een van de drijvende krachten achter het initiatief: "Onbeperkte Evenementen worden georganiseerd voor mensen met een chronische aandoening of beperking. Deze doelgroep heeft specifieke behoeftes. Wij leveren maatwerk zodat iedereen kan deelnemen. Alle financiële bijdragen worden besteed aan: persoonlijk contact voor en tijdens evenementen, vervoer van personen met hulpmiddelen, opslag van hulpmiddelen, inrichten en bevoorraden verzorgingsposten met rolstoeltoegankelijk sanitair en oplaadpunten, marketing en alles wat komt kijken bij het organiseren van professionele evenementen."

Heel Nederland in beweging

Door jaarlijks onze volledige opbrengst te investeren in de Nederlandse sport, goede doelen en onze samenleving, zorgen we dat beweging voor heel veel mensen mogelijk wordt. Om onze missie extra kracht bij te zetten reiken we jaarlijks een prijs uit aan een persoon of organisatie met een sportief initiatief dat Nederland(ers) in beweging brengt: de Nederlandse Loterij in Beweging Prijs. De winnaar van deze prijs ontvangt een cheque van maar liefst €50.000 als aanmoediging en om de missie te ondersteunen. Daarnaast ontvangt de winnaar een prachtige, bronzen sculptuur.

Meer over de Nederlandse Loterij in Beweging Prijs