Aanmoedigen

Prijs gewonnen met een van onze spellen?

Gefeliciteerd! Op deze pagina vind je informatie over het innen van prijzen voor Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Lucky Day, Krasloten, Miljoenenspel en TOTO Winkel.

Je winnende lot in de winkel gekocht?

Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Lucky Day, Krasloten, Miljoenenspel en TOTO Winkel

Tot €50 gewonnen?
Voor prijzen tot €50 kun je bijna overal terecht voor contante uitbetaling, met uitzondering van Etos, Trekpleister en Kruidvat.

Tussen €50 en €600 gewonnen?
Dan kun je het bedrag laten overschrijven naar je rekening of kiezen voor een contante uitbetaling. Houd er wel rekening mee dat een verkooppunt wellicht niet voldoende contant geld in de kassa heeft.

Tussen €600 en €10.100 gewonnen?
Verspreid over het land kun je bij een aantal verkooppunten terecht om het gewonnen bedrag te laten overschrijven naar je rekening. Vind een verkooppunt.

Meer dan €10.100 gewonnen?
Dan feliciteren we je graag persoonlijk op ons hoofdkantoor in Rijswijk. Bel 070 – 550 08 52 (gebruikelijke belkosten) om een afspraak te maken.

Je kunt je prijs tot een jaar na de dag van de trekking of weddenschap innen, daarna kun je er helaas geen aanspraak meer op maken.

Online of als abonnee meegespeeld?

Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Lucky Day, Krasloten, Miljoenenspel en TOTO

Tot €5.000 gewonnen?
Afhankelijk van jouw instellingen wordt de prijs in je wallet van je Nederlandse Loterij account gestort of op het bij ons bekende rekeningnummer overgemaakt. Dit gebeurt binnen vijf werkdagen.

Goed om te weten:

  • Je kunt zelf bepalen waar je je gewonnen prijzen wilt ontvangen: in je wallet of op je bankrekening. Op de wallet pagina in je Nederlandse Loterij account vind je welke instelling je nu hebt. Heb je je instelling op bankrekening staan? Dan kun je dit eenvoudig zelf omzetten naar je wallet. Ontvang je prijzen in je wallet en wil je je prijzen liever op je bankrekening ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

  • Heb je de instelling om je gewonnen prijzen in je wallet te ontvangen, maar heeft deze niet voldoende plek voor jouw prijs? (er kan maximaal €5.000 in je wallet staan) Dan ontvang je je prijs binnen zeven werkdagen op het bij ons bekende rekeningnummer.

Spellen

Lotto, Eurojackpot, Lucky Day, Krasloten en TOTO

Tussen €5.000 en €200.000 gewonnen?
Prijzen worden automatisch op het bij ons bekende rekeningnummer overgemaakt. Dit gebeurt binnen vijf werkdagen.

Meer dan €200.000 gewonnen?
Dan feliciteren we je graag persoonlijk op ons kantoor in Rijswijk. We nemen telefonisch contact met je op om een afspraak te maken.

Lotto Super Zaterdagprijs gewonnen?
Dan hebben we je gegevens en nemen we telefonisch contact met je op binnen vijf werkdagen na de trekking.

Staatsloterij en Miljoenenspel

Staatsloterij en Miljoenenspel

Tussen €5.000 en €1.000.000 gewonnen?
Prijzen worden automatisch op het bij ons bekende rekeningnummer overgemaakt. Dit gebeurt binnen vijf werkdagen.

Meer dan €1.000.000 gewonnen?
Dan feliciteren we je graag persoonlijk op ons kantoor in Rijswijk. We nemen telefonisch contact met je op om een afspraak te maken.