vfonds
Terug

vfonds

Een vreedzame samenleving en een sterke democratische rechtsstaat. Dat is de missie van vfonds. Het fonds investeert in projecten en initiatieven die de kennis vergroten over oorlog en conflict, maar die ook laten zien hoe belangrijk het is om zelf actief bij te dragen aan vrede en vrijheid. Want vrede maken we samen.

Vfonds investeert in vrede

Wat betekent vfonds voor...

vfonds

Mariska van der Kraats

Veteranen Search Team

"Met steun van vfonds kan het Veteranen Search Team een belangrijke bijdrage leveren aan de maatschappij. Veteranen zetten zich keer op keer in voor vermissingszaken. Kennis en kracht worden gebundeld en daarnaast zorgt deelname voor kameraadschap. In 5 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een impactvolle organisatie."

vfonds

Peter Kruk

Liberation Route

"Dankzij de steun van vfonds kunnen mensen uit binnen- en buitenland de Liberation Route Europe lopen. Dit is een culturele wandelroute van 10.000 kilometer langs belangrijke plekken en verhalen die herinneren aan de laatste bevrijdingsfase van de Tweede Wereldoorlog.

De Liberation Route loopt van Normandiƫ tot Berlijn, met vele aantakroutes. Vfonds ondersteunt de Liberation Route Europe al vele jaren en maakt onder andere de routes in Nederland mogelijk. Op dit moment wordt gewerkt aan de Liberation Cycling Route, speciaal voor de fietsliefhebber.

Goede doelen

Via de stichting Aanwending Loterijgelden Nederland steunt Nederlandse Loterij 18 goede doelen op het gebied van gezondheid beweging en welzijn. Vfonds is een van die goede doelen. Bekijk hier welke andere goede doelen we steunen dankzij jouw deelname.

Bekijk de goede doelen