Supporter van kansen
Terug

Supporter van Kansen

Nederlandse Loterij gelooft in kansen. ​Er bestaat een kans dat je de Staatsloterij wint. Dat je een winnend Kraslot hebt. ​Ook al is die kans misschien niet groot: wij geloven er in. En dat doen we ook als het gaat om sport.​ Daar geloven we in de kans dat onze topsporters winnen. ​Maar ook dat mensen überhaupt de kans krijgen om te gaan sporten.

Wat is de kans dat TeamNL in Parijs geschiedenis gaat schrijven? Wat de kans ook is, wij geloven erin!

TeamNL huis

Hoofdsponsor TeamNL huis

Nederlandse Loterij is hoofdsponsor van het TeamNL huis. Dit huis staat tijdens de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs. Het is dé plek om de Spelen samen met fans en de sporters te beleven. Je kan er topsport kijken en topprestaties vieren. Wil je hierbij zijn? Bestel dan nog snel kaarten.

Met iedere deelname aan onze spellen draag je ook bij aan de Nederlandse Sport

Doe mee met onze spellen

Harrie Lavreysen

Wat is de kans dat je vanaf augustus Hattrick Harrie heet? Wat de kans ook is, wij geloven erin!

Abdi Nageeye

Wat is de kans dat je met je beste vriend en naamgenoot een Olympische droom waarmaakt? Wat de kans ook is, wij geloven erin!

Lieke Klaver

Wat is de kans dat je na een waanzinnig EK ook succes hebt op het allerhoogste podium, de Olympische Spelen? Wat de kans ook is, wij geloven erin!

Supporter van kansen

Hoofdsponsor van TeamNL

Nederlandse Loterij is 10 jaar lang hoofdsponsor van TeamNL. Samen met NOC*NSF hebben we een droom: het sportiefste land van de wereld worden.

Ontdek meer
Instagram

Volg ons op Instagram

Wil je niets missen van de Olympische en Paralympische Spelen? Volg Nederlandse Loterij dan op Instagram. Je vindt hier unieke verhalen over de sporters en belevenissen uit het TeamNL huis.

Naar Instagram