Terug

Samen op weg naar het sportiefste land

Stel je voor dat Nederland het sportiefste land van de wereld is. Dat er in over 10 jaar 12 miljoen mensen zijn die wekelijks sporten. Dat is dé gezamenlijke droom van NOC*NSF en Nederlandse Loterij. Om deze droom te realiseren is Nederlandse Loterij de komende 10 jaar, tot 2032, de hoofdsponsor van TeamNL. Zo supporten we samen de volgende generatie.

TeamNL

TeamNL is hét sportteam dat Nederland 365 dagen per jaar vertegenwoordigt op internationaal topniveau. Van atletiek tot zwemmen. Het zijn de allerbeste sporters die aanwezig zijn op EK’s, WK’s en Olympische en Paralympische Spelen. Eén sportteam met één ambitie; Nederland vertegenwoordigen op de fiets, op het veld, op de baan, in het water en, waar er maar gesport wordt, de beste van de wereld zijn! Gewone mensen die buitengewone prestaties leveren.

10 jaar hoofdsponsor

Op het WK Volleybal, dat plaatsvond van 23 september t/m 15 oktober 2022, vierden 28 sportbonden namens TeamNL het contract waarmee Nederlandse Loterij de komende tien jaar hoofdsponsor is. NOC*NSF kiest voor het eerst voor een hoofdsponsor voor TeamNL, omdat dit structureel extra ondersteuning betekent voor de sport in ons land.

Supportersbus

Juich mee

We zijn met Nederlandse Loterij regelmatig aanwezig op sportevenementen. Zo stonden we al met de supportersbus op het WK Wielrennen en het WK Hockey. Samen met alle sportliefhebbers moedigen we de sporters aan. Wil je ook met ons meejuichen? Houd onze social media dan in de gaten en maak kans op toegangskaarten.

   

Handbal

Jouw bijdrage aan de sport

Door mee te spelen met onze spellen draag je bij aan het uitvoeren van onze missie: een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Wij zijn er voor alle sporters: van rolstoelbasketballers tot zaterdagochtend-pupillen. Van vriendenteam tot TeamNL. We steunen 77 sportbonden en zijn hoofdsponsor van TeamNL.

Lees meer