Header Miljoenenspel
Terug

Elke zaterdag kans op een miljoen

Elke zaterdagavond is er een trekking van Miljoenenspel op het hoofdkantoor van Nederlandse Loterij in Rijswijk, onder toezicht van een notaris. De trekking van Miljoenenspel bestaat uit twee onderdelen, een trekking van de kleur en de trekking van winnende lotnummercombinaties. Vanaf 21.30 uur kun je de trekkingsuitslag bekijken.

Kleur kiezen
De trekking van de kleur wordt uitgevoerd met een machine waarin de ballenset, die bestaat uit 6 ballen (1 groene en 5 paarse ballen), geplaatst wordt. Uit deze 6 ballen wordt één bal getrokken. Indien de groene bal getrokken wordt, kan de hoofdprijs verhoogd worden naar 1 miljoen euro. Indien de paarse bal getrokken wordt, kan de hoofdprijs verdubbeld worden.

Winnende lotnummers
De trekking van winnende lotnummercombinaties wordt uitgevoerd met een digitale trekkingsmachine. De digitale trekkingsmachine wijst voor iedere hoofdprijs een Geluksletter en een winnende lotnummercombinatie toe. Indien de Geluksletter overeenkomt met de letter van de winnende lotnummercombinatie, wordt de hoofdprijs van dat lotnummer, afhankelijk van de getrokken kleur bal, verdubbeld of verhoogd tot 1 miljoen euro.

Lees meer over het spel.

Naar Miljoenenspel website
Nederlandse Loterij

Trekking bijwonen?

Wil je een keer een trekking bijwonen? Dat kan! Meld je hier aan.