Nederlandse Loterij

Trekkingen

Hoe bepalen we de winnaars?

Wanneer je meespeelt met één van onze spellen hoop je natuurlijk dat jij de Jackpot of een andere grote prijs wint. Maar hoe worden de winnende loten nu precies bepaald?

Wil je een keer een trekking bijwonen? Dat kan! Meld je hier aan.

Staatsloterij

Staatsloterij

16 trekkingen per jaar

Elke 10e van de maand vindt vanaf 18.30 uur de reguliere Staatsloterij trekking plaats. Dit gebeurt onder toezicht van een notaris. De trekking bestaat uit twee onderdelen: het Jackpotspel en de trekking van winnende lotnummercombinaties.

Lees meer over de trekking
Lotto

Lotto

Elke zaterdag kans op de Jackpot

Elke zaterdagavond vindt de Lotto trekking plaats onder toezicht van een notaris. De trekking wordt uitgevoerd met een machine waarin de ballenset met 45 ballen geplaatst wordt. Uit deze 45 ballen worden 6 winnende getallen en een reservegetal getrokken.

Lees meer over de trekking
Eurojackpot

Eurojackpot

Hoogste Jackpot van Nederland

De trekking van Eurojackpot vindt iedere dinsdagavond en vrijdagavond vanaf 19.00 uur plaats in Helsinki (Finland). Deze wordt volgens de Finse wet- en regelgeving uitgevoerd onder toezicht en verantwoordelijkheid van de Kansspeladministratie afdeling van de Finse National Police Board.

Lees meer over de trekking
Lucky Day

Lucky Day

Elke dag kans op geldprijzen

Elke dag rond 18.00 uur wordt een Lucky Day trekking uitgevoerd onder toezicht van een notaris. De trekking van Lucky Day wordt uitgevoerd met twee identieke machines.

Lees meer over de trekking
Miljoenenspel

Miljoenenspel

Elke zaterdag kans op een miljoen

Elke zaterdagavond vindt er een trekking van Miljoenenspel plaats onder toezicht van een notaris. De trekking van Miljoenenspel bestaat uit twee onderdelen: de trekking van de kleur en de trekking van winnende lotnummercombinaties.

Lees meer over de trekking