Laptop

(Persoons)gegevens

We vinden het belangrijk om onze kansspelen op een veilige en betrouwbare manier aan te bieden. Daarbij behoort ook het beschermen van jouw gegevens.

Als je mee wilt spelen met onze spellen, hebben we je (persoons)gegevens nodig. We gebruiken deze gegevens om vast te stellen dat je 18 jaar of ouder bent en dat je in Nederland woont. Maar ook om je lot(nummer) toe te sturen en prijzen aan je uit te betalen. Je vertrouwt ons je gegevens toe. Aan ons de taak om jouw gegevens goed te beveiligen.

Stel een uniek en sterk wachtwoord in
We doen er alles aan om je gegevens veilig te bewaren. Maar we kunnen het niet alleen. Bescherm je eigen gegevens in je online account met een uniek en sterk wachtwoord. Zo geef je criminelen minder kans om jouw gegevens in te zien. Meer informatie over ons wachtwoordbeleid vind je hier.

ISO 27001

Hoe beveiligen we jouw persoonsgegevens?

We hebben verschillende beveiligingsmaatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen tegen verlies of onrechtmatig gebruik. Zo beveiligen we onze systemen volgens de geldende standaarden voor informatiebeveiliging (certificering volgens ISO 27001 , WLA certificering en we beschikken we over het DDMA Privacy Waarborg).

Over welke (persoons)gegevens van mij beschikken jullie?

Staatsloterij BV, Lotto BV en TOTO Online BV zijn de aanbieders van onze bekende kansspelen en juridisch gezien verantwoordelijk voor het beheer van persoonsgegevens. In onze privacy statements informeren wij jou over welke persoonsgegevens wij van jou beschikken en hoe wij hiermee omgaan. Onze privacy statements vind je hier.