Staatsloterij gaat op #oliebollenbezoek

Nederlandse Loterij gaat op #oliebollenbezoek...

... en roept heel Nederland op om tussen Kerst en Oud & Nieuw aandacht te besteden aan een naaste die wel wat extra bezoek kan gebruiken.

In samenwerking met de beneficianten van Nederlandse Loterij doen wij deze speciale oproep om mensen in je omgeving extra aandacht te geven. Samen met hen dragen Nederlandse Loterij en Staatsloterij bij aan een samenleving waarin we naar elkaar omkijken. Een gelukkig Nederland!

Oliebollenbezoek

Ga jij tussen Kerst en Oud & Nieuw mee op oliebollenbezoek? Samen met onze ambassadeur Irene Schouten en vele andere Nederlanders gaan wij op bezoek bij mensen die wel wat extra aandacht verdienen, onder het genot van een heerlijke oliebol.

Kansfonds

Kansfonds

Nederlandse Loterij werkt samen met Kansfonds, een van de goede doelen waaraan Nederlandse Loterij verbonden is. Samen doen we de oproep aan iedereen om eens te kijken naar mensen in je omgeving die het in deze wintermaanden misschien (extra) moeilijk hebben.

Oranje Fonds

Oranje Fonds

Ook het Oranje Fonds zet zich in voor een samenleving waarin niemand er alleen voor staat en waar iedereen mee kan doen. Daarom doen zij mee aan de oproep van Nederlandse Loterij om in de decembermaand extra om te kijken naar mensen die het in deze tijd extra lastig hebben.

HandicapNL

HandicapNL

Een normaal, waardevol dagelijks leven. Voor twee miljoen mensen met een handicap is dat vaak niet weggelegd. Zij zitten zonder werk, gaan naar aparte scholen en worden buitengesloten van sociale activiteiten. HandicapNL wil samen met Nederlandse Loterij bijdragen aan een gelukkiger Nederland en roept daarom iedereen op om hun dierbaren op te zoeken.