Nederlandse Loterij

Over Nederlandse Loterij

Nederlandse Loterij is de naam achter negen bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten, TOTO Winkel, TOTO Casino en TOTO Sport. Onze missie is bijdragen aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland.

Onze opbrengst naar de Nederlandse samenleving

Bij Nederlandse Loterij laten wij heel veel mensen winnen en niet alleen met miljoenen aan prijzengeld. Jaarlijks investeren we ook miljoenen in de Nederlandse sport en 18 goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging. Nederlandse Loterij, waar heel Nederland wint! Lees meer over de afdracht.

Wil je meer weten over onze spellen? Lees de speluitleg.

Speel bewust

Wij zijn gek op spelletjes. En we vinden het belangrijk dat het ook een spelletje blijft. Lees meer over verantwoord spelen bij Nederlandse Loterij.

Lees meer
Nederlandse Loterij

Meer over Nederlandse Loterij

Wil je meer weten over de organisatie, geschiedenis of ben je benieuwd naar ons jaarverslag?

Lees meer over ons
Sven Kramer

Sven Kramer nieuwe ambassadeur Nederlandse Loterij

Sven Kramer versterkt het team van sportambassadeurs van Nederlandse Loterij in aanloop naar de Olympische Spelen van 2022 in Beijing.

Lees meer

Werken bij Nederlandse Loterij

Wil je werken bij een dynamische professionele organisatie binnen de kansspelmarkt? We bieden vrijheid en zelfstandigheid in een stimulerende werkomgeving met veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelingskansen.

Bekijk onze vacatures

Neem contact met ons op