Zelftest

Beantwoord 9 vragen met jouw speelgedrag van het afgelopen jaar in het achterhoofd en kom erachter wat voor type speler jij bent. De test is anoniem en je kunt hem zo vaak doen als je wilt.

Vraag {{ currentQuestion + 1 }} van 9

{{ currentQuestionData }}

{{ selectedProfile.name }}

Laag Hoog

Jij bent een recreatieve speler. Jij kunt gerust een gokje wagen. Je hebt je speelgedrag prima in de hand en beleeft plezier aan het spel zonder jezelf of anderen daarmee in de problemen te brengen.

Met deze lage score ben jij zeer waarschijnlijk een recreatieve speler. Maar toch is het belangrijk om je speelgedrag in de gaten te houden. Je speelt tenslotte voor je plezier en dat wil je ook zo houden. Spreek met jezelf een bedrag af waarvoor je maximaal wil spelen en houd je eraan.

Jij loopt als speler een mate van risico. Ga eens bij jezelf na of het plezier nog wel de overhand heeft als je speelt. En hoe gemakkelijk kun je (een periode) stoppen? Misschien is het een idee om eens met iemand die je vertrouwt te praten over hoe jij je voelt over je speelgedrag.

Voor advies of hulp kun je ook altijd anoniem contact opnemen met een professionele hulpverlener van HANDS, via mail, telefoon (0800 – 3701503), of chat.

De kans is groot dat jij problemen ervaart als gevolg van je speelgedrag. Het is daarom tijd voor actie. Zorg dat je weer grip krijgt op je spel. Denk na of je gedrag geen uitvlucht is voor andere zorgen of problemen in je leven.

Als je online speelt, kun je je account - eventueel tijdelijk - laten blokkeren door onze klantenservice.

Praat met iemand over jouw speelgedrag en zoek professionele hulp, bijvoorbeeld bij Hervitas, op werkdagen tot 22.00 uur bereikbaar op 06 53182965. Zij zijn gespecialiseerd in game- en gokproblemen en kunnen je precies vertellen wat je mogelijkheden zijn. Het goede nieuws is dat er altijd een oplossing is, hoe groot je problemen nu misschien ook lijken.

Voor advies of hulp kun je ook anoniem contact opnemen met een professionele hulpverlener van HANDS, via mail, telefoon (0800 – 3701503), of chat.