Laptop
Terug

Nederlandse Loterij account

Online meespelen met al onze loterijspellen? Maak een Nederlandse Loterij account aan. Eén account waarmee je alles regelt rondom deelnames, saldo, uitbetalingen en meer.

 account maken nederlandse Loterij

Account aanmaken

Een account maak je eenvoudig online aan door naar het spel van jouw keuze te gaan en op 'Registreren' te klikken. Vul je gegevens in, maak een wachtwoord aan en je bent klaar om online te spelen.

Lees meer over registreren

Bescherm je gegevens met een sterk en uniek wachtwoord

We vinden het belangrijk om onze kansspelen op een veilige en betrouwbare manier aan te bieden. Daarbij behoort ook het beschermen van jouw gegevens. Dit kunnen we echter niet alleen. Door een sterk en uniek wachtwoord in te stellen zorg je zelf dat wij jouw gegevens goed kunnen beschermen. Lees meer over ons wachtwoord beleid en tips voor een sterk wachtwoord.

inloggen nederlandse loterij

Inloggen of uitloggen

Om in te loggen, klik je op de knop Inloggen. Vervolgens vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in. Om uit te loggen, klik je op de link 'mijn account' (rechts boven) en in het uitklapmenu zie je de link Uitloggen.

Lees meer over inloggen

Mogelijkheden account

Eén wallet voor alle loterijspellen

Dit is een online portemonnee waar je (speel)saldo op staat. Je kunt je saldo zelf opwaarderen via iDeal.

Meer over de wallet

Je deelnames overzichtelijk bij elkaar

Vanuit je account klik je door naar de Mijn omgeving van elk spel. Je vindt hier je online gekochte loten en abonnementen.

Bekijk je loten
18+ nederlandse loterij

18+ speel bewust

Meespelen met de spellen van Nederlandse Loterij kan alleen als je 18 jaar of ouder bent. Via iDIN controleren we je leeftijd. Daarnaast hebben we diverse speellimieten.

Meer over verantwoord spelen
ISO 27001

Beschermen van jouw gegevens

We vinden het belangrijk om onze kansspelen op een veilige en betrouwbare manier aan te bieden. Daarbij behoort ook het beschermen van jouw gegevens.

Lees meer over veilig meespelen

Veelgestelde vragen