Terug

Nederlandse Loterij account

Online meespelen met al onze loterijspellen? Maak een Nederlandse Loterij account aan. Eén account waarmee je alles regelt rondom deelnames, saldo, uitbetalingen en meer.

 account maken nederlandse Loterij

Account aanmaken

Een account maak je eenvoudig online aan door op Registreren te klikken. Vul je gegevens in, maak een wachtwoord aan en je bent klaar om online te spelen.

Meer informatie over registreren

Bescherm je gegevens met een sterk en uniek wachtwoord

We vinden het belangrijk om onze kansspelen op een veilige en betrouwbare manier aan te bieden. Daarbij behoort ook het beschermen van jouw gegevens. Dit kunnen we echter niet alleen. Door een sterk en uniek wachtwoord in te stellen zorg je zelf dat wij jouw gegevens goed kunnen beschermen. Lees meer over ons wachtwoord beleid en tips voor een sterk wachtwoord.

inloggen nederlandse loterij

Inloggen of uitloggen

Om in te loggen, klik je op de knop Inloggen. Vervolgens vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in. Om uit te loggen, klik je op de link 'mijn account' (rechts boven) en in het uitklapmenu zie je de link Uitloggen.

Meer informatie over inloggen

Mogelijkheden account

Alle gegevens op één plek
Zoals je naam, adres, bankrekeningnummer en e-mailadres. Wil je je gegevens wijzigen? Dat kun je in veel gevallen zelf online doen.

Meer over mijn profiel

Eén wallet voor alle loterijspellen
Dit is een online portemonnee waar je (speel)saldo op staat. Je kunt je saldo zelf opwaarderen via iDeal.

Meer over de wallet

Je deelnames overzichtelijk bij elkaar
Vanuit je account klik je makkelijk door naar de Mijn omgeving van elk spel. Je vindt hier je online gekochte loten en abonnementen.

18+ nederlandse loterij

18+ speel bewust

Meespelen met de spellen van Nederlandse Loterij kan alleen als je 18 jaar of ouder bent. Via iDIN controleren we je leeftijd. Daarnaast hebben we diverse speellimieten.

Lees waarom we 18+ belangrijk vinden

Beschermen van jouw gegevens

We vinden het belangrijk om onze kansspelen op een veilige en betrouwbare manier aan te bieden. Daarbij behoort ook het beschermen van jouw gegevens. Meer informatie over veilig meespelen.

Veelgestelde vragen