Logo Staatsloterij

Hoofdprijs 1 oktobertrekking Staatsloterij valt in Zuid-Holland

Rijswijk, Bij de Staatsloterij trekking van 1 oktober is de hoofdprijs – 10.000 euro netto per maand, dertig jaar lang! – gevallen op het lotnummer BW59202 van een abonneespeler uit Zuid-Holland.

“Ik wil de winnaar van harte feliciteren met deze wel heel bijzondere prijs”, aldus prijswinnaarbegeleider Arjan van ’t Veer in een eerste reactie. “De 1 oktober trekking staat in het teken van het levensgenieten. En dat is precies waar het bij deze prijs om draait: lekker leven zonder geldzorgen.”

De hoofdprijswinnaar, wiens identiteit niet wordt prijsgegeven, wordt binnenkort uitgenodigd op het kantoor van de Staatsloterij in Den Haag voor een gesprek over hoe om te gaan met zijn of haar nieuw verworven rijkdom.

De 1 oktober trekking is net als de 1 juli trekking een extra trekking van de Staatsloterij met een bijzondere hoofdprijs. De volgende trekking van de Staatsloterij is de reguliere maandtrekking op 10 oktober.

Alle geldprijzen van de Staatsloterij worden belastingvrij uitgekeerd en uitsluitend getrokken uit de voor die trekking verkochte lotnummers. De Staatsloterij keert minimaal 60% van de inleg van de spelers uit aan prijzengeld en heeft daarmee het hoogste uitkeringspercentage van alle Nederlandse loterijen.