Logo Lotto

Lotto verlengt sponsorovereenkomst met TeamLottoNL-Jumbo

Rijswijk, Lotto gaat twee jaar door met Team LottoNL-Jumbo. De schaats- en wierploeg is sinds oktober 2014, op initiatief van Lotto, een nieuw en uniek concept in de Nederlandse sportwereld. Team LottoNL-Jumbo brengt twee razend populaire sporten in Nederland samen onder het motto ‘Samen winnen!’.

Arno de Jong, directeur Brands en Portfoliomanagement Nederlandse Loterij: “De afgelopen jaren is gebleken dat dit nieuwe concept zijn vruchten heeft afgeworpen. Dat zien we aan de sportieve resultaten, maar ook op commercieel gebied. En dat is voor Lotto, als naamgevend hoofdsponsor, natuurlijk minstens zo belangrijk. We zijn trots op het feit dat we de komende tijd verbonden blijven aan deze twee prachtige sporten.”

Ook algemeen directeur Jac Orie Team LottoNL-Jumbo is verheugd om Lotto aan boord te houden van het project: ,,We hebben de afgelopen twee seizoenen vele successen gekend en ondertussen onze organisatie naar een hoger niveau getild. Dat proces is nog lang niet afgerond, maar we vinden het zeer prettig dat we dit samen met Lotto, Jumbo Supermarkten en BrandLoyalty verder kunnen uitbouwen.''

Algemeen directeur Team LottoNL-Jumbo Richard Plugge is trots op de verlenging met Lotto. ,,Het is mooi nieuws dat we nu met deze sponsors verder kunnen met ons project ‘Road to 2018’. De samenwerking met de schaatsers blijft interessante kennis en commerciële kansen opleveren. Samen kunnen wij binnen onze 2018-visie verder met ontwikkelen en innoveren.”


Nederland juicht voor Team LottoNL-Jumbo in Tour De gele formatie van Team LottoNL-Jumbo is met negen renners gestart in de 103e Tour de France die zaterdag 2 juli van start ging. Onder hen de Nederlanders Dylan Groenewegen, Bert-Jan Lindeman, Timo Roosen en klimmer Wilco Kelderman. Een speciaal Lotto juichteam heeft de renners vanaf de start in Mont Saint-Michiel support gegeven. Via de Lotto social media kanalen brengen drie jonge wielerfans deze weken foto’s, video’s, verhalen en interviews met supporters langs de kant verslag uit van hun belevenissen in Frankrijk. Ook het Nederlandse publiek kan de renners van Team LottoNL-Jumbo toejuichen op www.samenjuichen.nl

Over Lotto Lotto is een spel van Lotto bv, onderdeel van Nederlandse Loterij. Nederlandse Loterij maakt sport en bewegen bereikbaar voor zo veel mogelijk mensen: van Olympisch tot Paralympisch en van breedtesport tot gehandicaptensport. Door mee te spelen met één van onze kansspelen draag jij óók bij aan een gelukkig en gezond Nederland. We hebben geen winstoogmerk en zorgen ervoor dat de opbrengst volledig ten goede komt aan de Nederlandse samenleving, de sport en goede doelen. 63 procent van de opbrengst wordt afgedragen aan het ministerie van Financiën en 37 procent aan de sport en aan goede doelen.