Logo Lotto

Lotto Jackpot van 25,4 miljoen valt in Zeeland

Rijswijk, De provincie Zeeland is een multimiljonair rijker. Op zaterdag 27 mei 2017 viel in deze provincie de Lotto Jackpot van maar liefst 25.400.000 euro bruto. De winnaar heeft het winnende Lotto formulier in een Primerawinkel gekocht en koos daarbij zelf de winnende getallencombinatie en kleur.

Winnende Lottogetallen en kleur
De winnende Lottogetallen en kleur zijn 1 - 2 - 5 - 6 - 10 - 21 met kleur Groen. Dit is de eerste keer in 2017 dat de Lotto Jackpot valt. Wel wonnen dit jaar al drie spelers de Lotto hoofdprijs van 1 miljoen euro. Aanstaande zaterdag is er weer een Lottotrekking en dan bedraagt de Lotto Jackpot 7,8 miljoen euro.

Lotto spelen
Lotto spelen is heel eenvoudig. Je kiest 6 getallen en een Jackpotkleur. Hiermee voorspellen onze spelers de trekkingsuitslag. Elke zaterdag is er een trekking en de laatste zaterdag van de maand is het Lotto Super Zaterdag: er vinden dan twee trekkingen plaats. De hoogte van de Jackpot varieert per trekking. Iemand wint de Jackpot als alle 6 getallen en de Jackpotkleur goed zijn voorspeld. Over prijzen hoger dan € 449 wordt 29% kansspelbelasting ingehouden. De prijswinnaar blijft anoniem.