Logo Lotto

Lotto-miljoen valt in Den Haag

Rijswijk, In Den Haag is afgelopen zaterdag de Lotto hoofdprijs van 1 miljoen euro bruto gevallen. Het gaat om een Lotto abonneespeler uit Den Haag die wekelijks meespeelt. De gelukkige winnaar had deze keer alle zes getallen goed, waardoor hij in één klap netto 710.000 euro rijker is.

Het is de zesde keer dit jaar dat de Lotto hoofdprijs van 1 miljoen wordt uitgekeerd. De Lotto Jackpot viel voor het laatst in mei en bedroeg toen 25,4 miljoen euro. Aanstaande zaterdag is er weer een Lottotrekking en is er naast 1 miljoen euro en kleinere geldprijzen ook de Jackpot te winnen van € 11,7 miljoen bruto.

Lotto spelen
Lotto spelen is heel eenvoudig. Je kiest 6 getallen en een Jackpotkleur. Hiermee voorspellen onze spelers de trekkingsuitslag. Elke zaterdag is er een trekking en de laatste zaterdag van de maand is het Lotto Super Zaterdag: er vinden dan twee trekkingen plaats. De hoogte van de Jackpot varieert per trekking. Iemand wint de Jackpot als alle 6 getallen en de Jackpotkleur goed zijn voorspeld. Over prijzen hoger dan € 449,00 wordt 29% kansspelbelasting ingehouden.