Logo Lotto

Lotto miljoen valt in Drachten

Rijswijk, In Drachten is afgelopen zaterdag de Lotto hoofdprijs van 1 miljoen euro bruto gevallen (710.000 netto). De gelukkige winnaar speelt wekelijks mee en had alle zes getallen goed.

Het is de derde keer dit jaar dat de Lotto hoofdprijs van 1 miljoen wordt uitgekeerd. Aanstaande zaterdag is er weer een Lottotrekking en is er naast 1 miljoen euro en kleinere geldprijzen ook een Jackpot te winnen van € 24,8 miljoen.

Lotto spelen
Lotto spelen is heel eenvoudig. Je kiest 6 getallen en een Jackpotkleur. Hiermee voorspellen onze spelers de trekkingsuitslag. Elke zaterdag is er een trekking en de laatste zaterdag van de maand is het Lotto Super Zaterdag: er vinden dan twee trekkingen plaats. De hoogte van de Jackpot varieert per trekking. Iemand wint de Jackpot als alle 6 getallen en de Jackpotkleur goed zijn voorspeld. Over prijzen hoger dan € 449,00 wordt 29% kansspelbelasting ingehouden.

Nederlandse Loterij
Lotto is een spel van Nederlandse Loterij. Onze ambitie is helder: we willen Nederland gelukkig en gezond maken. Uiteraard door veel deelnemers blij te maken met mooie geldprijzen. Maar ook door onze hele opbrengst te investeren in de Nederlandse samenleving. Dat doen we via het ministerie van Financiën en voor de sport via NOC*NSF. En dan zijn er nog achttien goede doelen die we steunen via Stichting Aanwending Loterijgelden Nederland. Kijk voor meer informatie op www.nederlandseloterij.