Logo Staatsloterij

Gemeente Westvoorne is een miljonair rijker

Rijswijk, Bij de Staatsloterijtrekking van 10 december is een prijs van 1.000.000 euro belastingvrij gevallen op een Staatslot van een aboneespeler uit de gemeente Westvoorne. Het winnende lotnummer is BH 11698.

De winnaar ontvangt, indien gewenst, advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. "Je zult maar in een keer miljonair worden" zegt Sander van de Vooren, woordvoerder van de Staatsloterij, "voor de winnaar betekent dit waarschijnlijk dat de komende feestdagen al begonnen zijn. We nodigen hem of haar van harte uit om langs te komen bij Staatsloterij voor 'Eerste Hulp bij Geluk'.

Belastingvrij
Alle geldprijzen van de Staatsloterij worden belastingvrij uitgekeerd en uitsluitend getrokken uit de voor die trekking verkochte lotnummers. De Staatsloterij keert minimaal 60% van de inleg van de spelers uit aan prijzengeld en heeft daarmee het hoogste uitkeringspercentage van alle Nederlandse loterijen en de grootste prijzenpot.

Volgende trekking is op 31 december
De volgende trekking van de Staatsloterij is op maandag 31 december aanstaande. De hoofdprijs van de Oudejaarstrekking is 30 miljoen euro, belastingvrij. De eerstvolgende reguliere trekking van de Staatsloterij is op 10 januari aanstaande. Dan staat de Jackpot op 23,6 miljoen euro netto en de kans dat de Jackpot valt is dan 1 op 2.

Anonimiteit winnaars
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom nooit de namen van prijswinnaars bekend.