Logo Staatsloterij

Derde winnaar Oudejaarstrekking 2018 meldt zich op de valreep

Rijswijk, De zoektocht naar de prijswinnaars van de Oudejaarstrekking 2018 van de Staatsloterij heeft voor de derde keer een winnaar opgeleverd. De winnaar van een van de halve MINI's heeft zich op de valreep gemeld.

Het winnende lot met lotnummer FT 06838 was vorig jaar gekocht bij Cigo Bieshof in Dordrecht en tot nu toe niet ingeleverd. Vandaag is de laatste dag dat winnende Oudejaarsloten uit 2018 verzilverd kunnen worden. De zoektocht van de Staatsloterij had al 2 keer eerder resultaat; eind november meldde de winnaar van 50.000 euro zich in Vlissingen en half december werd de MINI opgehaald die was gewonnen met een lot uit Breda.

“Vanochtend heeft de winnaar van de halve MINI uit Dordrecht zich gemeld en heeft de prijs meteen opgehaald. Dat is maar goed ook, want alleen vandaag kunnen Oudejaarsloten van de Staatsloterij uit 2018 nog verzilverd worden, vertelt Sander van de Vooren, woordvoerder van Staatsloterij, “We hopen uiteraard dat de laatste drie winnaars zich ook nog melden en wij hen vandaag nog blij kunnen maken.” De winnaar van de halve MINI krijgt de helft van de geldwaarde overgemaakt op zijn of haar bankrekening, dat gaat om ruim 11.000 euro.

Inleveren
De winnaar heeft verteld altijd mee te doen aan de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij, met een Straatje Oudejaarsloten (10 halve Oudejaarsloten met alle eindcijfers). “Ik kwam er gisteren achter dat ik gewonnen had toen ik het Straatje van vorig jaar ging inleveren voor een nieuw Straatje Oudejaarsloten. Ik wist wel dat ik íets gewonnen had, maar van deze prijs had ik geen idee!”.

Nog drie winnaars gezocht
Staatsloterij zoekt nu nog naar de winnaars van twee MINI’s en één ‘halve MINI’ – want spelend met een half Oudejaarslot. De winnende loten van deze prijzen zijn gekocht in Arnhem, Zevenbergen en Vught. De winnaars kunnen alleen vandaag nog hun prijs claimen.