Logo Staatsloterij

Inwoner Vriezenveen wint 30 jaar lang € 10.000 per maand met de Staatsloterij

Rijswijk, De hoofdprijs van de 1 Oktober Droomsalaristrekking van Staatsloterij is gevallen op een Staatslot dat is verkocht bij de Bruna in Vriezenveen, Overijssel. De gelukkige winnaar ontvangt 30 jaar lang € 10.000 netto per maand met lotnummer BZ 64048.

De winnaar wordt verzocht contact op te nemen met de Staatsloterij. Zodra de winnaar zich meldt bij de Staatsloterij ontvangt hij of zij 'Eerste Hulp bij Geluk': dat bestaat uit advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. Winnaars van grote geldprijzen worden altijd uitgenodigd om langs te komen op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij een onderdeel van is.

De Droomsalaristrekking
Dit is de tweede keer dit jaar dat de Staatsloterij een Droomsalaristrekking organiseert. Op 1 juli van dit jaar viel een vergelijkbare hoofdprijs op een 5 keer een 1/5 Staatslot. De winnaars hadden toen allemaal hun lot online gekocht en komen uit Veendam, Deventer, Geleen, Berkel en Rodenrijs en gemeente Stein.

De eerstvolgende trekking is op 10 oktober
De volgende reguliere Staatsloterijtrekking is op 10 oktober aanstaande. Dan staat de Jackpot op 7.500.000 euro belastingvrij.

Prijswinnaars blijven anoniem
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom nooit de namen van prijswinnaars bekend.