Logo Staatsloterij

Jackpot van 26,3 miljoen valt op heel Staatslot in Best (Noord-Brabant)

Rijswijk, De Staatsloterij Jackpot van 26,3 miljoen euro netto is bij de trekking van de Staatsloterij op 10 september 2019 gevallen op een heel lot van een abonneespeler uit Best in Noord-Brabant. Het winnende lotnummer is AK 33195.

Eerste Hulp bij Geluk
De winnaar ontvangt, indien gewenst, advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. Winnaars van grote geldprijzen worden altijd uitgenodigd om langs te komen op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is. “We noemen dat Eerste Hulp bij Geluk" laat prijswinnaarbegeleider Sander van de Vooren weten. "We willen de winnaar heel graag persoonlijk feliciteren met deze prachtige prijs en nodigen hem of haar uit op ons kantoor in Rijswijk”. De identiteit van prijswinnaars wordt door de Staatsloterij nooit prijsgegeven.

Eerder dit jaar viel de Jackpot van de Staatsloterij ook op een heel lot, ook in Noord-Brabant. Toen viel de Staatsloterij Jackpot van 27,8 miljoen euro netto op een lot dat was gekocht in een winkel in de gemeente Reusel-De Mierden.

Belastingvrij
Alle geldprijzen van de Staatsloterij worden belastingvrij uitgekeerd en uitsluitend getrokken uit de voor die trekking verkochte lotnummers. De Staatsloterij keert minimaal 60% van de inleg van de spelers uit aan prijzengeld en heeft daarmee het hoogste uitkeringspercentage van alle Nederlandse loterijen en de grootste prijzenpot.