Logo Krasloten

Krasloten laat Nederlanders 25 jaar krassen

Rijswijk, Krasloten bestaat 25 jaar en dat wordt met Nederland gevierd. Er is een speciaal Jubileum Kraslot met de 3 meest populaire spellen ontwikkeld. En vanaf vandaag worden Kraslotenverkopers van het eerste uur en de top 500 beste Kraslotenverkopers in het zonnetje gezet.

In 1994 werd Krasloten geïntroduceerd. Op de eerste dag dat er gekrast kon worden, werden er meteen 800.000 loten verkocht. Binnen vijf weken waren de eerste 32 miljoen loten verkocht. Afgelopen jaren bracht Krasloten ruim 300 series op de markt. Het populairste Kraslot is Klavertje 4, waarbij je gelijke symbolen moet hebben om te winnen. Daarnaast is er nog een geliefd Kraslot tijdens de feestdagen, de December Kalender, een soort advent kalender met 31 trekvakjes en 3 extra spellen, bestaat al 17 jaar en is een geliefd cadeau.

Retailers
Ruim 700 retailers worden komende periode bedankt voor hun bijdrage aan 25 jaar Krasloten met een oorkonde en een cadeau. Dit zijn winkels die al 25 jaar Krasloten verkopen of de meeste Krasloten verkopen. “Zonder hen hadden we deze mijlpijl natuurlijk nooit bereikt”, aldus Tatiana Pijnenburg, woordvoerder Krasloten.

Nieuw Kraslot
Krasloten lanceert voor dit jubileum jaar een speciaal lot: 25 jaar Krassen. Op het lot staan de drie populaire spellen onder elkaar: Spaarvarken, Klavertje 4 en 7 Klapper. Het lot is verkrijgbaar voor € 5,-.