Logo Nederlandse loterij

Nederlandse Loterij verlengt partnership met TeamNL

Rijswijk, Nederlandse Loterij heeft het contract met TeamNL tot en met 2020 verlengd. Daarmee verbindt Nederlandse Loterij zich met de 850 beste topsporters die uitkomen voor Nederland en 28 sportbonden die marketingpartner zijn van TeamNL.

Arno de Jong, Marketingdirecteur van Nederlandse Loterij over het partnership: "Als Nederlandse Loterij zijn wij er voor de maatschappij. Wij staan voor een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Sport en TeamNL hebben daar een grote rol in. Met dit partnership versterken wij onze verbinding met sport en de maatschappij."

Op het shirt bij TeamNL handbaldames en -heren
Als onderdeel van het partnership met TeamNL gaat Nederlandse Loterij een verdiepte samenwerking aan met vier sporten: atletiek, zwemmen, wielrennen en handbal. Bij deze vier sporten gaat Nederlandse Loterij activaties inzetten om de sporten te versterken.

De samenwerking met handbal bestond nog niet en is er nieuw bijgekomen. Nederlandse Loterij komt op het shirt te staan van de TeamNL handbaldames en -heren. Sjors Röttger, directeur Nederlands Handbalverbond is trots op Nederlandse Loterij. "Het zegt wel wat over de kracht van tophandbal dat Nederlandse Loterij ervoor kiest om op het shirt te staan van onze nationale teams dames en heren. Wij vinden het een groot compliment."

Om het nieuwe partnership te vieren maken alle handbalclubs kans op een VIP-fanbeleving naar de damesinterland Nederland-Rusland op 1 juni aanstaande. "Wij willen daar de handbalclub met de beste TeamNL-supporters hebben om onze dames aan te moedigen", aldus Sjors Röttger.

Nederlandse Loterij doet meer
De banden tussen Nederlandse Loterij en NOCNSF zijn hecht. Jaarlijkse gaat er vanuit Nederlandse Loterij meer dan € 40 miljoen naar de sport. "Die bijdrage legt het fundament onder de sport in Nederland" aldus Gerard Dielessen, directeur NOCNSF, "Wij prijzen ons gelukkig dat Nederlandse Loterij daarbij ook nog eens partner is van TeamNL en de Nederlandse sport. Samen maken wij de sport sterker. Zowel in de breedte bij onze leden als in de top bij onze sporters van TeamNL."