Logo Staatsloterij

Prijs van € 1.000.000 valt op Staatslot in gemeente Nieuwkoop

Rijswijk, Bij de XL trekking van de Staatsloterij op 10 maart 2019 is € 1.000.000,- euro netto gevallen op een lot uit een Straat Staatsloten dat werd gekocht in de gemeente Nieuwkoop. Een straat Staatsloten bestaat uit 10 hele loten met alle eindcijfers. Het winnende lotnummer is EU 64302.

De winnaar wordt opgeroepen om een afspraak te maken bij de Staatsloterij om zijn of haar prijs op te halen. De winnaar ontvangt, indien gewenst, advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. Winnaars van grote geldprijzen worden altijd uitgenodigd om langs te komen op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is.

De XL trekking van de Staatsloterij
Deze hoofdprijs is gewonnen bij de XL trekking van Staatsloterij. De XL trekking is tweede trekking op de 10e van de maand. De XL-prijzen zijn getrokken uit alle verkochte lotnummers. XL-prijzen worden uitgekeerd als voor de XL-optie is betaald.

Jackpot groeit naar 8,1 miljoen euro
De Jackpot viel niet bij de trekking van gisteren. De Jackpot staat bij de volgende Staatsloterijtrekking van 10 april 2019 op 8,1 miljoen euro belastingvrij.

Anonimiteit winnaars
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en zal daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend maken.