Logo Staatsloterij

Twee nieuwe miljonairs in de provincie Noord-Brabant

Rijswijk, De Staatsloterijtrekking van 10 januari levert de provincie Noord-Brabant maar liefst twee nieuwe miljonairs op. De Hoofdprijs van 1 miljoen is gewonnen door een abonneespeler uit de gemeente Sint-Michielsgestel en de XL Hoofdprijs is gewonnen door een online speler in de gemeente Woensdrecht.

Winnaars van zulke grote prijzen ontvangen advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. "Je zult maar in één keer miljonair worden" zegt Sander van de Vooren, prijswinnaarbegeleider van de Staatsloterij, "wat een leuke start van het nieuwe jaar. We nodigen de gelukkige winnaar van harte uit om langs te komen voor 'Eerste Hulp bij Geluk'."

Belastingvrij
Alle geldprijzen van de Staatsloterij worden belastingvrij uitgekeerd en uitsluitend getrokken uit de voor die trekking verkochte lotnummers. De Staatsloterij keert minimaal 60% van de inleg van de spelers uit aan prijzengeld en heeft daarmee het hoogste uitkeringspercentage van alle Nederlandse loterijen en de grootste prijzenpot.

Volgende trekking is op 10 februari
De volgende trekking van de Staatsloterij is op zondag 10 februari aanstaande, dan staat de jackpot op 27,8 miljoen euro, netto.

Over de XL trekking van de Staatsloterij
De XL-trekking is een maandelijkse extra trekking op de 10e van de maand, waaraan spelers voor 2,50 euro extra kunnen deelnemen en zo kans maken op prijzen van 100 euro tot 1 miljoen euro. De XL prijzen zijn getrokken uit alle verkochte lotnummers. XL prijzen worden uitgekeerd als voor de XL optie is betaald.

Anonimiteit winnaars
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom nooit de namen van prijswinnaars bekend.