Logo Staatsloterij

Tweede winnaar gevonden: zoektocht naar prijswinnaars Oudejaarstrekking heeft alweer resultaat

Rijswijk, Eigenaar van winnend Oudejaarslot uit 2018 dat recht geeft op MINI heeft zich gemeld bij de Staatsloterij.

De zoektocht naar de prijswinnaars van de Oudejaarstrekking 2018 van de Staatsloterij heeft opnieuw resultaat opgeleverd. De winnaar van een van de MINI's heeft zich gemeld. Het winnende lot met lotnummer EK 64986 was vorig jaar gekocht in Primera Hoge Vucht in Breda en was tot nu toe niet ingeleverd. Eind november meldde er zich ook al een winnaar naar aanleiding van de zoektocht van Staatsloterij. Toen ging het om een winnend lot van 50.000 euro dat gekocht was bij de Primera in Vlissingen.

“De zoektocht naar prijswinnaars heeft effect. We zijn blij met de twee winnaars die zich tot nu toe gemeld hebben", vertelt Sander van de Vooren, woordvoerder van Staatsloterij, “We hopen uiteraard dat ook de vier andere winnaars zich melden en wij hen voor het einde van het jaar alsnog heel blij kunnen maken. Dankzij alle media-aandacht én de inzet van de winkeliers waar de loten destijds zijn verkocht hebben we goede hoop nog meer winnaars te vinden”.

Aan het opruimen
Waarom het winnende Staatslot niet eerder was ingeleverd, kon de winnaar wel vertellen: “het Oudejaarslot lag al die tijd in m’n nachtkastje, ik kwam het onlangs tegen tijdens het opruimen. Daarna hoorde ik van de zoektocht van de Staatsloterij, ik ben zó blij dat ik mijn prijs alsnog kan ophalen!”.

Nog vier winnaars gezocht
Staatsloterij zoekt nu nog naar de winnaars van twee MINI’s en twee ‘halve MINI’s’ – want spelend met een half Oudejaarslot. De winnende loten van deze prijzen zijn gekocht in Arnhem, Zevenbergen, Vught en Dordrecht. De winnaars hebben tot en met 31 december 2019 23.59 uur de tijd om hun prijs te claimen.