Logo Staatsloterij

Vijf winnaars verdelen €1.000.000 euro van Staatsloterij

Rijswijk, Bij de Staatsloterijtrekking van maandag 10 juni is de hoofdprijs van €1.000.000,- euro belastingvrij gevallen op vijf 1/5 Staatsloten. Het winnende lotnummer is CJ 09950. De vijf winnaars ontvangen elk € 200.000,- netto van Staatsloterij.

Winnaars spelen online, in de winkel en met een abonnement
Eén winnaar uit Naarden (Noord-Holland) heeft het Staatslot online gekocht. Twee spelers hebben een winnend lot in een winkel gekocht, een in Rijen (Noord-Brabant) en een in Zwartsluis (Overijssel). Tot slot zijn er twee gelukkige abonneespelers; één uit Hoofddorp (Noord-Holland) en één uit Ouderkerk aan den IJssel (Zuid-Holland).

Alle winnaars worden verzocht om een afspraak te maken bij de Staatsloterij voor Eerste Hulp Bij Geluk. Winnaars van grote geldprijzen worden altijd uitgenodigd om langs te komen op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is.

Jackpot groeit naar 18 miljoen euro
De Jackpot viel niet bij de trekking van 10 juni. Dit betekent dat de Jackpot groeit naar 18 miljoen euro voor de trekking van 10 juli 2019. Echter, de eerstvolgende trekking is de 1 juli Droomsalaristrekking van Staatsloterij met een hoofdprijs van 30 jaar lang, elke maand €10.000,- netto.

Anonimiteit winnaars
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en zal daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend maken.