Logo Eurojackpot

Vivant de Linde verkoopt winnend lot van Eurojackpot met een prijs van €101.492,70

Rijswijk, Op een lot van Eurojackpot is vrijdagavond 8 maart 2019 een prijs gevallen van € 101.492,70 euro bruto. Het lot is gekocht bij Vivant De Linde aan de Lindelaan in Rijswijk. De winnaar wordt opgeroepen om de prijs op te halen bij Nederlandse Loterij.

Advies en begeleiding
Om deze prijs te innen moet de gelukkige winnaar zich met het lot melden bij Nederlandse Loterij, waar Eurojackpot onder valt. Deze winnaar ontvangt daar 'Eerste Hulp bij Geluk': dat bestaat uit advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom.

"Wat een leuk nieuws, ik ben benieuwd of de prijswinnaar het zelf al weet" laat prijswinnaarbegeleider Sander van de Vooren weten "Wij hopen in ieder geval de winnaar snel persoonlijk te kunnen feliciteren op ons kantoor, ook in Rijswijk!".

Winkelfeest
In de winkel Vivant De Linde, waar het winnende lot over de toonbank ging, worden klanten binnenkort getrakteerd op taart.

Prijswinnaar blijft anoniem
De winnende nummers zijn 4 - 29 - 30 - 31 - 45 met de bonusgetallen: 1 – 7 . De identiteit van de prijswinnaar wordt niet bekendgemaakt. De gewonnen prijs van € 101.492,70 euro is een brutoprijs, dus de winnaar moet nog wel kansspelbelasting betalen over dit bedrag. Er wordt 30,1% kansspelbelasting ingehouden over het gewonnen bedrag.