Logo Lotto

CIGO in Rotterdam verkoopt winnend Lotto lot van 1 miljoen euro

Rijswijk, Bij de Lotto XL trekking van zaterdag 9 mei 2020 is de hoofdprijs van 1.000.000 euro gevallen op een lot dat in Rotterdam is verkocht. De gelukkige winnaar kocht het lot bij CIGO aan het Prinsenplein 31. De winnende getallen van de Lotto XL trekking zijn 1-3-4-6-18-27.

De winnaar wordt verzocht telefonisch contact op te nemen met Lotto en wordt uitgenodigd op het kantoor van Nederlandse Loterij, om de prijs in ontvangst te nemen. ‘En dan ben je op een zaterdagavond ineens miljonair, dat verwacht je niet. We kijken ernaar uit om deze winnaar persoonlijk te kunnen feliciteren’ zegt Sander van de Vooren, woordvoerder van Nederlandse Loterij, waar Lotto onderdeel van is. De winnaar krijgt, indien gewenst, advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom.

Brutoprijs
De hoofdprijs van Lotto XL is een brutoprijs. Over het prijzengeld van 1 miljoen euro moet de winnaar nog wel 30,1% kansspelbelasting betalen.

Lotto Jackpot staat op 6,7 miljoen euro
Lotto XL is de trekking die elke zaterdagavond plaatsvindt na de gewone Lotto trekking. Bij de gewone Lotto trekking van afgelopen zaterdag is de Lotto Jackpot niet gevallen. Komende zaterdag staat de Lotto Jackpot op 6,7 miljoen euro.

Anonimiteit winnaars
Lotto stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom nooit de namen van prijswinnaars bekend.