Logo Eurojackpot

Drie Nederlanders winnen €129.954,90 bij Eurojackpot-trekking

Rijswijk, Met de Eurojackpot-trekking van gisterenavond hebben drie Nederlandse prijswinnaars 129.954,90 euro bruto gewonnen. De gelukkige winnaars zijn een onlinespeler uit Spijkenisse, een speler die het winnende lot kocht bij de Jumbo aan de Hermesweg 25 in Vlissingen en een speler die het winnende lot kocht bij Tabakshop W. Koopman in Hoogeveen.

Bij de Eurojackpot-trekking werden de getallen 6 – 11 – 12 – 21 – 41 en bonusgetallen 1 - 2 getrokken. De winnaars hadden de eerste vijf nummers goed. Zij waren niet de enige, in totaal hadden tien spelers de eerste vijf cijfers goed (waarvan drie in Nederland). De Jackpot van 90 miljoen euro bruto is gisterenavond gevallen Duitsland. Dit betekent dat de Jackpot op vrijdag 8 mei op een verwacht bedrag van 10 miljoen euro bruto staat.

Oproep aan winnaars
De gelukkige winnaars worden opgeroepen om zich met het lot te melden bij Nederlandse Loterij, waar Eurojackpot onder valt. Het gaat om een bruto prijs, dus de winnaars moeten nog kansspelbelasting betalen over dit bedrag. De identiteit van de prijswinnaars wordt niet bekendgemaakt.