Logo Staatsloterij

Inwoner gemeente Raalte wint Staatsloterij Hoofdprijs van 1 miljoen

Rijswijk, Bij de trekking van de Staatsloterij van 10 november is de Hoofdprijs van 1 miljoen euro netto gevallen op een heel lot van een abonneespeler uit de gemeente Raalte. Het winnende lotnummer is EE 81193.

Winnaars van grote geldprijzen worden altijd uitgenodigd op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is. Hij of zij ontvangt indien gewenst advies en begeleiding bij het nieuw verworven rijkdom. “Een droom die uitkomt zeker met de decembermaand in het vooruitzicht", aldus prijswinnaarbegeleider Marjon Dissel-van Bragt. "We willen de winnaar heel graag persoonlijk feliciteren en hopen hem of haar binnenkort te mogen verwelkomen op ons kantoor."

De Jackpot is niet gevallen
De Jackpot is vandaag niet gevallen en staat daarom bij de volgende trekking van 10 december op 8,1 miljoen euro netto.

Anonimiteit winnaars
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.

Over Staatsloterij
Staatsloterij is onderdeel van Nederlandse Loterij. In 2019 heeft Nederlandse Loterij €894,7 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks wordt vrijwel de gehele opbrengst van Nederlandse Loterij geïnvesteerd in de Nederlandse sport via het NOC*NSF, in 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en in de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2019 ging het om een investering van ruim €173 miljoen.