Logo Nederlandse loterij

Inwoner uit Oss wint gloednieuwe BMW X2 met Krasloten

Rijswijk, De eerste hoofdprijs van het nieuwe BMW Kraslot is gewonnen door een inwoner uit Oss. Het winnende Kraslot was gekocht in de webshop van Krasloten. Binnenkort staat er bij de gelukkige winnaar een gloednieuwe BMW X2 voor de deur.

“De populariteit van de webshop van Krasloten neemt toe. Deels komt dat doordat we sinds april van dit jaar de Krasloten die in de webshop worden besteld, de volgende dag al kunnen bezorgen. Dat sluit aan bij de wensen van onze spelers. Afgelopen juli werd het Kraslot “BMW” geïntroduceerd. Dit Kraslot is sindsdien een van de bestsellers in de webshop” zegt Bram Steenhuisen, marketeer bij Krasloten.

Prijswinnaars blijven anoniem
Nederlandse Loterij, waar Krasloten onderdeel van is, stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.

Over Krasloten
Krasloten is een merk van Nederlandse Loterij. In 2019 heeft Nederlandse Loterij € 894,7 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks wordt vrijwel de gehele opbrengst van Nederlandse Loterij gegeven aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2019 ging het om een bedrag van ruim € 173 miljoen.